Представники британського видання The Times із завидною упевненістю заявили, що в найближчі кілька днів буде розкрита особу другого підозрюваного в отруєнні Солсбері.

Так, за даними журналістів, викривачі, які знайшли справжнє ім'я полковника Анатолія Чепіги ("Руслана Боширова"), переконані, що вже знають ім'я його напарника, який працював під псевдонімом "Олександр Петров".

З'явилася інформація, що дані оприлюднять приблизно за тиждень.

А ось журналісти Bellingcat і представники розслідувального проекту The Insider з'ясували, що один з підозрюваних в отруєнні Скрипаля, який називав себе "Русланом Бошировим", насправді звуть Анатолій Чепіга. Він – полковник ГРУ і нагороджений званням "Героя РФ".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в історії про отруєння колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки з'явився третій учасник, який допомагав Боширову і Петрову у проведенні операції.

Видання Daily Telegraph повідомляє, що цей персонаж міг займатися збором інформації і складанням плану, за яким пізніше працювали отруйники. Колишній офіцер британської розвідки Сергій Мигдал розповів, що збір даних - це невід'ємна частина будь-якої серйозної операції.

Варто нагадати, що прес-аташе президента країни-агресора Росії Дмитро Пєсков відреагував на інформацію про одного з отруйників Скрипалів полковника Анатолія Чепігу (він же Руслан Боширов). Реакція ця, втім, була передбачуваною.

Так, 27 вересня прес-секретар Володимира Путіна заявив журналістам, що нічого не знає про полковника ГРУ, Героя Росії Анатолія Чепігу, якого група Bellingcat ідентифікувала як підозрюваного в отруєнні колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля.

Нагадаємо, соцмережі радіють від викриття "Боширова".

Як повідомляв Знай.uа безглузді відмазки Захарової не залишили жодного шансу отруйникам Скрипалів.

Знай.uа писав, розкрито особистість отруйника Скрипаля Боширова.