В анексованому Криму на сумнозвісному мосту відкрили рух транспорту. Перша колона з фурами пройшла по мосту після опівночі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Перші вантажівки проїхали по мосту після півночі.

Повідомляється, що з опівночі до 8:00 ранку по мосту проїхали 706 вантажних автомобілів: на Тамань - 324 вантажівки, Керч - 382 вантажівки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що міст через Керченську протоку, що з'єднує Крим і Краснодарський край Росії, окупанти відкрили у травні 2018 року.

Як можна побачити на знімках, що опублікував користувач Twitter RoksolanaToday&Крым, усе це дійство супроводжувалося поїданням торта, кульками та привітань у стилі "совка".

Дивіться: Окупанти відкрили рух на Кримському мосту. Куди прямує перша колона

У Криму обвалився завод

Вночі обвалився дах загальною площею 3,5 тис. кв м на території заводу "Кримський титан" в анексованому Криму, що належить українському олігарху Дмитру Фірташу. За попередніми даними, постраждалих немає.

Екологічне лихо на Кримському півострові

Крим знову накрила чергова отруйна хвиля, назріває екологічне лихо. Жителі скаржаться на погане самопочуття та не знають, як вберегтися від цієї напасті.

Нагадаємо, 6 вересня, стало відомо, що українські правоохоронці виявили прихований нелегальний трубопровід, по якому постачали воду в окупований Росією Крим.

Як повідомляв портал Знай.ua, так звана "влада" в окупованому Криму звинуватила Украхну в екологічній катастрофі, що виникла в Армянську.

Також Знай.ua писав про те, що 26 вересня, стало відомо, що українські правоохоронці виявили прихований нелегальний трубопровід, по якому постачали воду в окупований Росією Крим. Про це повідомляє прес-служба прокуратури АРК.

Додамо, що українські прикордонники тимчасово закрили контрольні пункти в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка", які знаходяться між материковою частиною України і Кримом.