Літак Су-24 Збройних сил України здійснив неможливо низький політ. Оператор, який займався зйомкою даного рекорду, змушений був лягти, щоб його не збив літальний апарат.

Відеозапис було викладено американським виданням Business Insider.

У США трюк українського літака був названий "до божевілля небезпечним". Крім цього, подібний політ вже визнаний "найнизшим проходом літака всіх часів".

До того ж, Business Insider нагадав і про інші випадки, коли військові України показували свої унікальні навички у польотах на низьких висотах. Наприклад, такий випадок був, коли в 2014 році Міг-29 українського озброєння показав міць, пролетівши над головами проросійських сепаратистів, які заблокували залізницю на Донбасі.

У 2015 році український ІЛ-76 занадто низько пройшов над кількома Су-25. Крім цього, Су-24 МР ЗСУ здійснив трюк на вкрай низькій висоті на базі в Староконстантинівці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше українці також встановили новий шокуючий рекорд на висоті. Так, 28 вересня в Умані пройшов грандіозний фестиваль повітряних куль "Монгольф'єрія. Квітуча країна".

У фестивалі брали участь повітроплавці з України, Молдови та Німеччини. Показували аеростати і літали на них кожен день з 28 по 30 вересня в 7:00 і 16:30. Тоді українці і показали свою силу, встановивши рекорд країни у званні "Перший тандем-стрибок з парашутом з повітряної кулі".

Рекорд встановили ввечері, коли в небо запускали повітряні кулі. Сергій Скалько і Юрій Бейдик підняли пілотований аеростат на висоту 4038 метрів над рівнем моря (3878 метрів над землею), звідки спортсмени-професіонали Марія Ткаченко та Олександр Марушко успішно зістрибнули з парашутом в парі.

Досягнення зафіксував представник Національного реєстру рекордів України.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у США розбився самий новий і дорогий літак в історії, а аварія потрапив на відео.

Також Знай.UA розповідав, що пасажирський літак розпався на частини, вижили не всі.

Крім цього, Знай.UA повідомив, що з'явився літак, який за один рейс буде облітати половину планети.