Мережу сколихнула новина про те, що 28 вересня в Південній Кароліні (США) сталася жахлива авіакатастрофа за участі літака. Про це розповів Daily Mail.

Як повідомило джерело, аварія сталася через те, що борт виїхав за межі посадкової смуги, а після цього у нього відвалилася носова частина.

літак

В результаті аварії обидва пілоти загинули прямо на місці, а літак розбився на три частини при посадці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, вже відомо про те, що на борту літака перебувала подружня пара, однак про їхній стан поки немає інформації. Решта постраждалих були направлені в лікарню.

Що стосується дій і реакції влади, то відомо, що Федеральне управління цивільної авіації США і Національна рада з безпеки на транспорті США почали розслідування інциденту.

Будемо чекати нових подробиць у цій справі.

До слова, мережу сколихнула новина про те, що під час ДТП планшет призвів до смерті 3-річної дитини. Про це стало відомо завдяки BBC.

Як повідомляє джерело, інцидент стався в Віланова-де-Ароуса на заході Іспанії. Вже встановлено, що дівчинка загинула, коли автомобіль її мами врізався в шкільний автобус.

дитина з планшетом

У той же час, 26-річна мати дівчинки і школяр з автобуса отримали незначні травми.

Як повідомили місцеві ЗМІ і свідки трагедії, дитина була пристебнута до дитячого крісла, закріпленому системою ISOFIX, але непоправної шкоди їй завдав саме планшет, який полетів в обличчя.

На даний момент поліція дотримується позиції, що саме планшет, судячи з усього, став причиною травми голови, яка і привела до загибелі.

поліція

За словами Піта Вільямса, експерта з безпеки дорожнього руху компанії RAC:

"Раніше ми не чули про подібні інциденти, але важливо розуміти, що на великій швидкості в разі аварії будь-який твердий незакріплений предмет всередині автомобіля може стати смертельною зброєю".

У свою чергу, Едмунд Кінг, президент Автомобільної асоціації додав:

"Є обладнання, яке дозволяє прикріпити такі пристрої до спинок передніх сидінь. Батьки можуть використовувати його, щоб знизити ризики через незакріплені об'єкти".

Нагадаємо, в четвер, 27 вересня в Санкт-Петербурзі прогулянковий пасажирський пором застряг під постом. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як повідомляв Znaj.ua, мережу вразила новина про героїчний вчинок американця, який вирішив пожертвувати своїм життям заради порятунку онука. Про це стало відомо з повідомлення ABC News.

Також Znaj.ua писав про те, що кияни були вражені пожежею, яка сталась в центрі міста 28 вересня.