Мережу вразила новина про героїчний вчинок американця, який вирішив пожертвувати своїм життям заради порятунку онука. Про це стало відомо з повідомлення ABC News.

Ситуація склалась таким чином, що сім'я подорожувала в горах, коли їхній джип застряг на скелі. Усвідомивши всі можливі небезпеки, чоловік спробував виїхати з небезпечного місця, але йому завадив кам'янистий ґрунт, який пішла з-під коліс.

загиблий з онуками

Після цього автомобіль почав падати. Таким чином чоловік, щоб врятувати свого онука, обхопив його і пом'якшив йому удар при падінні власним тілом.

поліція

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Біля місця аварії знаходився парамедик, який відразу ж спробував надати допомогу потерпілому. Однак його стан був критичним. Підліток же, незважаючи на травми печінки, підшлункової, а також пошкодження хребта і ключиць, залишився живий.

швидка

На даний момент відомо, що хлопчик почувається добре і навіть був виписаний з лікарні.

Сміливість і відвага чоловіка вражають.

До слова, мережу сколихнула новина про те, що під час ДТП планшет призвів до смерті 3-річної дитини. Про це стало відомо завдяки BBC.

Як повідомляє джерело, інцидент стався в Віланова-де-Ароуса на заході Іспанії. Вже встановлено, що дівчинка загинула, коли автомобіль її мами врізався в шкільний автобус.

дитина з планшетом

У той же час, 26-річна мати дівчинки і школяр з автобуса отримали незначні травми.

Як повідомили місцеві ЗМІ і свідки трагедії, дитина була пристебнута до дитячого крісла, закріпленому системою ISOFIX, але непоправної шкоди їй завдав саме планшет, який полетів в обличчя.

місцева поліція

На даний момент поліція дотримується позиції, що саме планшет, судячи з усього, став причиною травми голови, яка і привела до загибелі.

За словами Піта Вільямса, експерта з безпеки дорожнього руху компанії RAC:

"Раніше ми не чули про подібні інциденти, але важливо розуміти, що на великій швидкості в разі аварії будь-який твердий незакріплений предмет всередині автомобіля може стати смертельною зброєю".

У свою чергу, Едмунд Кінг, президент Автомобільної асоціації додав:

"Є обладнання, яке дозволяє прикріпити такі пристрої до спинок передніх сидінь. Батьки можуть використовувати його, щоб знизити ризики через незакріплені об'єкти".

Нагадаємо, у Харкові сталась чергова моторошна аварія. У ДТП на вулиці Достоєвського постраждали шість людей.

Як повідомляв Znaj.ua, у четвер, 27 вересня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Лобановського в Києві.

Також Znaj.ua писав про те, що в результаті аварії шкільного автобуса поблизу німецького міста міста Байройт у Баварії постраждало відразу 12 дітей.