Діти у пошуках пригод набрели на міну. Вижив тільки один. Хлопчик розповів жахливу історію, про те як проста прогулянка позбавила життя трьох його товаришів. Неможливо уявити, що відчуває дитина. Як жити їй далі з таким тягарем, як прийняти, що життя вже ніколи не буде таким, як раніше.

30 вересня в Горлівці підірвались на міні четверо дітей. Троє дітей загинули на місці. Одна дитина доставлена в лікарню.

Про це повідомив виконуючий обов'язки мера Горлівки Іван Приходько.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За інформацією від МНС, в посадці біля нульового блокпоста був вибух МОН, троє школярів загинули, один у важкому стані доставлений в лікарню з травмами.

Приблизно об 11.40 чотири підлітки йшли через позиції з Бессарабки у бік Майорска і підірвалися на міні. Троє загинули. Один поранений - Кожух Дмитро Вадимович 01.01.2008 р.

Загинули Коробів Кирило, 7 клас, Максименко Андрій, 13 років, Бербенев Віталій, 8 клас Всі учні школи №30.

За словами хлопчика, який постраждав під час вибуху, він відправився з друзями на "пошуки пригод".

"Мої друзі захотіли піти на те місце. Вони згадали, що хотіли зламати там одне приміщення, яке повністю було занедбане, заколоченное. Ми прийшли, спробували зламати нічого не вийшло. Пішли далі", — пояснив дитина.

За його словами, друзі прийняли рішення йти витоптаною стежкою, яка потім почала розгалужуватися. Діти пішли прямо.

"Коли був вибух, це був вибух на розтяжці. Осколок влетів в руку і пройшла наскрізь", — розповів постраждалий.

За даними статистики України 140 дітей під час війни на Донбасі підірвались на мінах, або отримали поранення. Хто відповідатиме за ці життя. Кого повинні звинувачувати батьки? Питання про розмінування території залишаються відкритими. Мінери працюють щодня. Але це все не заважає обривати життя ні в чому не повиннх дітей.

"Знай.иа" повідомляв раніше: Вбивство Захарченко: росіяни жорстко прокололися зі скандальним відео.

"Знай.иа" писав по темі: "Поки в Донецьку дурдом": ЗСУ з легкістю розбили позиції путінських бойовиків на Донбасі.