Ніяких штрафів: українцям пообіцяли знизити смертність на дорогах

У понеділок, 1 жовтня, Київська адміністрація ознайомилася з досвідом Швеції, країни з найнижчою смертністю на дорогах, для того, щоб впровадити її систему Vizion Zero. Нововведення запустять з метою зменшення до мінімуму смертельних результатів при дорожньо-транспортних пригодах та скорочення травмування учасників аварій.

рятувальник
рятувальник

На улюбленому курорті українців згорів переповнений готель: десятки рятувальників не впоралися з вогнем

Популярні новини зараз
В Україні вводять нові графіки відключень світла — як визначатимуть черги Залишилось чекати недовго: відомий мольфар назвав точну дату закінчення війни в Україні Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило
Показати ще

У курортному селищі Східниця на Львівщині спалахнув готель. В результаті інциденту постраждала жінка. Про це повідомили в прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області. Як повідомляється, 30 вересня о 05:04 надійшло повідомлення про пожежу в селищі Східниця в триповерховому дерев'яному житловому будинку, який використовувався як готель.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

У Раді вирішать долю проросійських телеканалів

Найближчим часом в стінах Ради вирішать долю скандальних проросійських телеканалів, які кожен день продовжують "промивати мізки" мільйонам українцям. Про це повідомив спікер Верховної Ради Андрій Парубій. Він заявив, що оскільки петиція про "припинення антиукраїнської діяльності" телеканалів "112 Україна" і "NewsOne" набрала достатню кількість підписів, тепер будуть ініційовані відповідні закони про припинення подальшої роботи телеканалів.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Потяги в Україні поділять на класи: скільки за це переплатять прості українці

Потяги в Україні поділять на три класи: економ, стандарт і комфорт. Вони відрізнятимуться не тільки вартістю квитка, але і наявністю кондиціонера, біотуалету та якістю постільної білизни.

школа
школа

Тепло пішло по українським батареям: дізнайся, хто щасливчики

Всіх цікавить коли в Україні почнеться опалювальний сезон. Насправді західна область, а саме Львів вже почали отримувати тепло в держустановах. З 1 жовтня тепло подається в університетах і лікарнях, а також садках і школах. Ця область найбільше постраждала від заморозків і після масових звернень було прийнято рішення розпочати опалювальний сезон.