Програма "Теплий під'їзд" стала однією з найбільш розпіарених проектів підопічних голови міста Бориса Філатова. Однак це виявилося черговою схемою для відмивання грошей.

Про це у своєму розслідуванні повідомив Громадянський Контроль.

Громадянський Контроль отримав результати експертизи, згідно з якою виявилося, що лише у 28 багатоповерхових будинках ціни на вікна були завищені більше, ніж на 30%. З-за такої махінації місто втратило майже 800 тисяч гривень.

У цілому в місті Дніпро за програмою "Теплий під'їзд" було оновлено 289 будинків, тому можна тільки уявити, скільки грошей місто втрачено через завищення цін на товари та роботи в цих будинках.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів допоможе столичній владі до кінця поточного тижня вирішити проблеми гарячого водопостачання в квартири киян.

Про це повідомляє прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

Мінфін перерахував кошти, які дозволять врегулювати кризу з гарячою водою в Києві.

"Думаю, до кінця тижня ми все зробимо. Ми допоможемо від уряду, щоб це відбулося", - зазначив чиновник.

Додамо, що кілька тижнів тому в КМДА заявили, що відновлення гарячого водопостачання буде вже в кінці вересня. Однак, як бачимо на практиці, киян поять всього лише "гарячими" обіцянками.

Нагадаємо, з-за однієї помилки в мережу потрапили особисті дані чиновників. Виною всьому став додаток для конференцій.

Як повідомляв "Знай. ua", киян на тиждень залишать без води. Це незручність торкнеться ряду вулиць.

"Знай. ua" писав, що Кабмін пообіцяв гарячу воду. Чиновники в черговий раз обіцяють напоїли людей обіцянками.