Залізничні перевізники продовжують "радувати" своїх пасажирів. Сервіс став ще більш приємнішим. Тепер начальник поїзда Ковель-Москва може власноручно виштовхати пассажирів ногами з вагона.

Власне, так і сталося. Про це стало відомо завдяки повідомленню очевидця інциденту Людмили Сафронової в Facebook.

Як повідомила Людмила, інцидент стався 30 вересня. Пасажира не хотіли пускати в поїзд через несправності техніки на станції Кривин, тому йому не змогли роздрукувати квитки, які він замовив через інтернет.

Звертаюсь до керівництва Укрзалізниці!!!! https://m.facebook.com/JSCUkrzaliznytsia/ Закон для них не писаний!!! Випхати людину під час руху поїзда для працівників Укрзалізниці виявилось нормою. Сьогодні (30.09.18 о 15:04) начальник поїзда 078 ЛЦ сполученням Ковель-Москва, б’ючи випихала пасажира з потягу який рухався, пошкодила особисті речі пасажира та мало не лишила його життя, а причина банальна, через несправність техніки на залізничній станції Кривин, касир не змогла роздрукувати білети які пасажири замовили через інтернет, касир особисто підійшла до керівника потягу і пояснила в чому причина, після чого керівник потягу пропустивши чомусь лише одну людину більше нікому зайти не дозволила, та подала сигнал який дозволив потягу рухатись та набирати швидкість і це в той час коли на сходах з відкритими дверима стояв пасажир якого керівник потягу випихав ногою, всі інші пасажири яких також не пустили в поїзд, почали бігти біля потягу та подавати сигнали зупинки, в кінці кінців начальник потягу випхала пасажира,який Дякувати Богу не впав під поїзд який був в русі. Ми вже звернулися на гарячу лінію Укрзалізниці та обов'язково надішлемо письмову скаргу, та нажаль це не єдиний випадок і ми хочемо щоб нас почули, а винні були покарані, бо людське життя це найбільша цінність. Максимальний репост, так продовжуватись не може!!!!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Людмила Сафронова op Zondag 30 september 2018

Касир вокзалу особисто попередила про несправності начальника поїзда, але вона пустила в вагон лише одного пасажира.

"На сходах стояв пасажир, якого начальник поїзда особисто виштовхувала ногою з вагона. Інші пасажири, яких також не пустили, намагалися втекти біля вагона, подаючи сигнали про зупинку", — пише Людмила.

"В кінці кінців, начальник поїзда Ковель-Москва випхала пасажира під час руху поїзда. Добре, що той не впав під поїзд", — підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до Дня захисника "Укрзалізниця" вирішила порадувати українців 7 додатковими поїздами. Цю інформацію оприлюднили на офіційному сайті "Укрзалізниці". Оскільки в українців буде три вихідних, вони зможуть відправитися в подорож за найпопулярнішими напрямками.

Варто нагадати, що поїзди в Україні поділять на три класи: економ, стандарт і комфорт. Вони будуть відрізнятися не тільки вартість квитка, але і наявністю кондиціонера, біотуалету та якістю постільної білизни.

Варто зазначити, що комфорт дійсно, за словами депутатів, повинен бути комфортним. Це будуть нові купейні або СВ-вагони з кондиціонерами і біотуалетами. У розпорядженні пасажирів буде повноцінне харчування, холодильник, мікрохвильова піч та нове постільна білизна.

Нагадаємо, "Укрзализниця" готує українцям подарунок до свята.

Як повідомляв Знай.uа київське метро анонсувало дворічний ремонт.

Знай.uа писав, про вік загниваючих поїздів "Укрзалізниці" можна складати анекдоти: названо цифри.