Акторка Дарина Юргенс, яку багато хто запам'ятав за роллю Мерилін в "Браті-2", розповіла, що стала роздумувати про суїцид.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Вона відразу ж додала, що основною причиною таких думок у акторки стали постійні зради її чоловіка Євгена Дятлова. Юргенс також відзначила, що від фатального кроку її на той момент вберіг маленький син.

Наразі вже відомо, що з тодішнім чоловіком Дятловим вона познайомилась під час навчання у Російському університеті. Роман між майбутніми зірками обернувся народженням у 1991 році сина Єгора.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Крім того в ефірі програми "Доля людини" Дарина розповіла, що тоді ж, у 90-ті, чоловік зізнався в зраді.

"Я відчула, що відбувається недобре, але Женя не зізнавався. У підсумку він сказав мені: "Даша, я згрішив". Сталося це на вокзалі. Він сказав і поїхав, а я залишилася одна. Мені було так важко. Я просто сиділа в темряві, курила і пила каву. У мене навіть були думки погані, але у мене ж був маленький Єгор", - заявила вона.

Більше того у тій же програмі акторка зізналась, що була вагітна від лідера культового гурту ДДТ Юрія Шевчука, проте зробила аборт, який досі вважає виключно своєю провиною.

Разом з тим варто відзначити, що днями російська актриса Евеліна Бльоданс опублікувала на своїй сторінці у соцмережі нове фото, зроблене під час відпочинку.

На знімку телеведуча відображена зі своїм сином Семеном на пляжі. Актриса позує в купальнику, при цьому надмірно відкриваючи п'яту точку, через що здається, що вона гола. Окрім того, невдалий ракурс додає знімку іще більшої вульгарності.

"Так рідко вдається ні про що не думати і ні про що не паритися, а виявляється, в цьому щось є ... Сьогодні хотілося лежати нерухомо з порожньою головою або скаженіти з Семиком, а потім раптом разом завалитися спати після обіду прямо біля моря, ходити повільно і кожен ковток повітря вдихати із задоволенням", - підписала Евеліна фото.

Фанати одразу ж розкритикували невдалий знімок Бльоданс, зазначивши, що вона обрала не надто вдалий приклад для наслідування.

Користувачі звернули увагу, що телеведуча скопіювала спільний знімок Анни Сєдокової з сином, яка також потрапила під шквал критики підписників.

"На знаменитий пост Седокової схоже", "Седокова курить", "Фото а-ля Седокова", "Фото злизали у Седокової? Не надто приклад для наслідування", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, солістка ВІА Гри проміняла кар'єру на продавця какао-бобів.

Як повідомляв "Знай.ua", пуговка з Татусевих дочок показала свої гудзики.

Також "Знай.ua" писав, що російська акторка вивалила свої принади для нащадків.

Дарина Юргенс намагалася покінчити з собою