На пострадянському просторі Сполучені Штати, виявляється, займаються тим, що розводять спеціальних "бойових комарів", а роблять це у "секретних лабораторіях". Навіщо? А щоб знищити населення колишнього Радянського Союзу.

Про це (з усією серйозністю) заявив митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павло (Лебідь) - намісник Успенської Києво-Печерської Лаври Української православної церкви Московського патріархату. Не надто адекватна заява пролунала у розмові з російськими журналістами.

Московський поп стверджує, що американці не обмежуються комарями, а заражають й інших тварин, щоб потім відпустити в світ і поставити життя населення під загрозу.

Настоятель Лаври уже встиг відзначитися заявою про людей з інвалідністю.

Боевые комары из секретной лаборатории покусали наместника Лавры. Митрополит Вышгородский и Чернобыльский Павел сломался. Несите другого. https://360tv.ru/news/tekst/u-nego-mozgi-svarilis-ukrainskij-svjaschennik-prizval-ne-lechit-kalek-i-napugal-komarami-iz-laboratorij-ssha

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Geplaatst door Сахаров Алексей op Zondag 30 september 2018

Трохи раніше розгорівся скандал навколо митрополита Онуфрія: глава УПЦ Московського патріархату відмовився зустрічатися з представниками Константинополя, оскільки екзархи не попередили його про свій приїзд заздалегідь.

Нагадаємо, у неділю, 23 вересня, вселенський патріарх Варфоломій під час Божественної літургії у Церкві св. Фоки в Стамбулі розповів, що відправив повідомлення всім сторонам про те, що Україна отримає автокефалію, оскільки це її право.

Як писав раніше "Знай.uа", колишній посол США в Україні Джон Гербст засумнівався щодо розумових здібностей скандального українського ведучого Юрія Кота, більш відомого як "голос Антимайдана". Гербст і Кіт обговорювали надання Україні Томосу, проти якого Росія активно протестує вже який місяць.

Також "Знай.uа" писав про те, що Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет переконаний, що після отримання автокефалії Української церкви московського патріархату стане менше наполовину і у нього більше не буде підстав для того, щоб боротися за перше місце серед православних церков.