У Кременчуці, що на Полтавщині посеред вулиці стався справжній бойовик між жінками ромської національності.

Відео інциденту опубліковано у вівторок, 2 жовтня, на YouTube-каналі міста.

На опублікованому ролику можна помітити, що бійка між жінками спалахнула поблизу одного з продуктових магазинів. При цьому видно, що у ході "битви" жінки тягали одна одну за волосся та викрикували доволі неоднозначні образи.

У той же час перехожі не робили жодних активних дій, що б завадити жінкам продовжити бійку, натомість знімали на мобільні телефони побоїще.

Також очевидці розповіли, що бійка між жінками розпочалась, коли вони ділили між собою звичайні горіхи.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що відома голівудська акторка Ліндсі Лохан отримала по фізіономії під час прогулянки по центрі Москви.

Наразі вже відомо, що вона отримала удар по обличчю коли наблизилася до сім'ї з двома дітьми на вулиці - імовірно, сирійським біженцям. Своїм прихильникам зірка розповіла, що чоловік і жінка мають намір продати дітей.

Варто відзначити, що раніше Лохан вже розповіла, що вивчає іслам та говорить арабською. Крім того перед конфліктом вона голосно викрикнула до сім'ї.

"Ви руйнуєте арабську культуру!".

Коли актриса спробувала підійти до одного з хлопчиків, на відео пролунав вигук, потім звук удару. Після цього в кадрі з'явилася Лохан, що тримається за обличчя.

Запис вже видалена з аккаунта. В якому саме місці все відбувалося, не уточнюється. У соцмережах деякі припустили, що на відео - вулиці Дубая або Парижа, проте, за даними видання, актриса була в Москві.

Лохан відома за фільмами "Пастка для батьків", "Чумова п'ятниця", "Погані дівчата", "Божевільні гонки", "Поцілунок на удачу" і "Крута Джорджія". За оновленнями в акаунті артистки стежать понад 6,8 мільйона чоловік.

Крім того наразі вже відомо, що кримінальної справи за фактом розбомбленого ока французького актора Самі Насері не буде. Московські слідчі встановили, що побої актору наніс його опонент Олег Казаков, захищаючись.

Поліція не буде порушувати кримінальну справу за фактом травм, які актор з фільму "Таксі" Самі Насері отримав під час бійки біля клубу "Войс" в Москві.

Нагадаємо, на українців полює банда небезпечних мародерів, жертвою може стати кожен.

Як повідомляв "Знай.ua", соцмережі регочуть над "орденоносним" путінським козачком.

Також "Знай.ua" писав, що відморозки з "ДНР" труять людей, мирне населення в паніці.

У Львові побили і порізали ромів - 1 людина загинула, 4 зазнали ножових поранень