Майже кожен українець мріє про власний автомобіль, який би спростив його життя.

Однак нещодавно в мережі з'явилася новина про те, що українські покупці масово потрапляють в пастки аферистів, які пропонують їм зламаний автомобіль.

водій

Експерти розповідають про те, що все таки краще купувати авто в салоні, оскільки ці моделі нові, з гарантією, тільки з конвеєра. Однак і в цьому випадку водіїв можуть чекати неприємності.

Як повідомляє PolitekA, в деяких салонах часто під виглядом нових авто продають биті і фарбовані машини. Як правило, покупець про це ніколи і не дізнається. Однак, трапляється, що правда спливає. Наприклад, при огляді лакофарбового покриття для подальшого продажу (найпростіший, до речі, спосіб дізнатися про «бітость» машини).

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Днями в мережі з'явилася інформація від користувача Євгенія Мошнякова, який розповів в соцмережі, що протягом декількох років щотижня він спостерігає, як в гаражі по сусідству завозять биті дорогі автомобілі.

За його словами:

«З року в рік, практично щотижня в гаражі по сусідству заїжджають автовози з новими автомобілями, побитими при транспортуванні. Дорогі сучасні автомобілі різних марок, понівечені при транспортуванні. Через кілька днів вони повернуться в автосалони, як нові, але ... на жаль, биті і відреставровані, тільки менеджери автосалонів, вам цього не розкажуть ».

При цьому користувачі вже припустили, що старі авто доставляють з США в Україну.

На думку українців:

«А це не зі штатівських аукціонів страхових компаній авто?», «Це биті з Америки», «Це з штатів машини автовози тягають. Це не салонні від офіційних дилерів »,« Подивися вони тоновані а ще відрізняються ліхтарі і тд від європейських аналогів ... ».

Також користувачі повідомляють, що в Україні, на їхню думку, знайти в салоні нове авто досить важко.

Також вони додали:

«Так в наших салонах тільки такі і продають! Ви не знали? Свого часу, коли відкривався салон шкоди в Харкові, були закуплені потопельники, через рік починалися проблеми, в основному люди відмовлялися від дорогої гарантії ... про це ви чули? ».

Що ж, сподіваємося вас обійде афера шахраїв і ваш автомобіль буде найвищої якості.

Нагадаємо, на вулицях української столиці незабаром повністю зникнуть маршрутні таксі: цільова програма щодо підвищення безпеки дорожнього руху на 2019-2024 роки вже в розробці.

Як повідомляв Znaj.ua, щоб знизити кількість автівок, які щодня паралізують центр Києва, в’їзд у серце столиці можуть зробити платним.

Також Znaj.ua писав про те, що в Тверській області маршрутка потрапила в жахливу аварію. Більше десятка людей загинули. Повідомляють російські ЗМІ з посиланням на оперативний штаб на місці аварії. Пізніше в МНС уточнили, що жертвами аварії стали 13 людей, ще четверо постраждали.