Грузинська авіалінія проклала курс на Київ. Як стало відомо, перший рейс Тбілісі-Київ стартував 5 жовтня, завантаження на рейсі було практично повне. На цій підставі рейси цього напрямку планується ввести на регулярній основі. Літаки авіалінії MyWay Airlines пропонують квитки економ і бізнес класів. Ціни цілком доступні, вильоти будуть призначені у зручний час.

Завантаження першого рейсу з Тбілісі (Грузія) до Києва (аеропорт "Бориспіль"), який відбувся сьогодні, нової грузинської авіакомпанії MyWay Airlines склала 85,3%.

Про це повідомив фінансовий менеджер авіакомпанії Наталія Свилле. "З Тбілісі до Києва прилетіли 145 пасажирів і приблизно стільки ж повернеться до Тбілісі. У літаку 170 місць. Це гарний показник для першого рейсу авіакомпанії", - сказала вона.

Також Свилле зазначила, що на даний момент планів за новими маршрутами з України немає. "Ми плануємо додавати рейси в Європу з Тбілісі цієї зими. Також ми плануємо польоти в Китай та Індію. Але це буде пізніше",- додала вона. При цьому Свилле зазначила, що вже відкрито продаж квитків на європейські напрямки. "Це Тбілісі - Рим і Тбілісі - Будапешт. Ці рейси стартують з жовтня",- зазначила вона. Як повідомляв УНІАН, нова грузинська авіакомпанія MyWay Airlines з 5 жовтня планувала запустити регулярні рейси за маршрутом Тбілісі (Грузія) - Київ – Тбілісі в аеропорт "Бориспіль".

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У червні грузинська авіакомпанія MyWay Airlines запустила регулярні рейси з Тбілісі і Батумі в Харків. Довідка УНІАН. Авіакомпанія MyWay Airlines є грузинським перевізником, який базується в Тбіліському міжнародному аеропорту. MyWay Airlines входить в групу Hua Ling, засновану в 1988 році в Китаї. 3 квітня 2018 року авіакомпанія здійснила свій перший рейс із Тбілісі в Тегеран. Польоти між Тбілісі і Тель-Авівом були оголошені 28 червня 2018 року.

MyWay Airlines активно розвивається на ринку перевезень. Забезпечують гідний сервіс і гарантують якість своїх послуг. В цьому ви можете переконатися самі, купивши квитки на переліт Київ-Тбілісі. MyWay Airlines дає великі можливості для бізнесу і корпоративного співробітництва. Фірма вже довела, що гідна обслуговувати клієнтів з будь-якими запитами. Всім приємної подорожі з новою авіакомпанією.

"Знай.ua" повідомляв раніше: аварія на залізниці: сотні жертв, десятки скалічених пасажирів.

"Знай.ua" писав: катастрофа Міг-29 під Москвою: в мережі показали фото і відео з місця катастрофи.