Жахлива трагедія трапилася у Хмельницькій області. Ця хвороба "підкосила" не тільки дорослих, але і дітей. Таке масове отруєння сталося в одному з дитячих садків міста. Було зареєстровано спалах кишкової інфекції.

В результаті чого 21 людина, серед яких 20 дітей, потрапили до лікарні. Зазначається, що серед постраждалих один вихователь групи.

Перші симптоми у дітей з'явилися майже відразу - це високі температури до 38С-40С, нудота, блювання, діарея, загальна слабкість, болі в животі. Дітей терміново госпіталізували, і була надана вся необхідна перша допомога.

Батьки постраждалих дітей хотіли розібратися в цій ситуації. В садку було проведено лабораторне дослідження всіх продуктів і дезінфекція приміщень. Встановлено медичне спостереження за контактними дітьми. З працівниками проведені бесіди щодо профілактики кишкових інфекцій. Зараз проводяться епідеміологічне розслідування. Винні будуть покарані і понесуть сувору й абсолютну відповідальність за те, що сталося. Влада взяла цю ситуацію під свій контроль, хоча спочатку, подробиці цієї історії розголошувати не хотіли. Якнайшвидшого одужання всім діткам і вихователю. Будемо чекати доповідь по цій події.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Знай.ua" повідомляє: В Україну прийшла смертельна лихоманка, яка з легкістю відправить вас на той світ. Крім того лікарі вже розповіли, що зараження відбулося від укусу комара або ж кліжа, адже подібна ситуація вже була в 2001-2005 роках, коли Львівським науково-дослідним інститутом епідеміології і гігієни спільно із Запорізьким національним університетом проводилися спеціальні дослідження комарів.

"Знай.ua" писав раніше: Осіння застуда: медики назвали найбільш дієві напої при перших симптомах. Осінь приносить не тільки вітри, сльота і дощі. Вона, можна сказати, офіційно відкриває сезон застуд. Саме цим словом в народі називають ГРВІ (гостра респіраторна вірусна інфекція) або ГРЗ (гостре респіраторне захворювання).