Підвищення пенсій
Підвищення пенсій

Пенсійна реформа: українцям запропонували наживатися на смерті одного з подружжя

Українці з тривогою спостерігають за соціальними змінами, які відбуваються в нашій країні. Нещодавно в мережі з'явилася новина про те, що в Мінсоцполітики анонсували нову поправку. Згідно з документом, якщо один з подружжя, який одержував більшу пенсію, помер, то другий може перейти на його пенсію.

Олег Сенцов
Олег Сенцов

Сенцов офіційно припиняє голодування

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Український режисер, який став в'язнем Кремля Олег Сенцов і оголосив безстрокове голодування, змушений перервати її після 145 днів. Про це він особисто написав у листі. Активіст припиняє голодування з 6 жовтня. Причиною стали патологічні зміни у внутрішніх органах. Його будуть примусово годувати.

євробляхи
євробляхи

Прощай, кохана: повернути евакуйовану "євробляху", буде неможливо

Ніхто не очікував, що закон, який прийняла Верховна Рада про "євробляхи" моментально вступить в силу. Він ускладнив життя автомобілістам, які пригнали авто з Європи і не поспішали перевести машини на українські номери. Цей закон з 27 вересня додав проблем власникам автомобілів з іноземною реєстрацією.

лікарня
лікарня

Він вже тут: грип групи B вражає найменших українців, як розпізнати недугу

Надзвичайна ситуація трапилася в Україні. Через різке похолодання ще у вересні, раптово збільшилася кількість інфекційних захворювань. Медики стурбовані і називають ситуацію незвичайною, тому що зростання кількості хворих на грип спостерігався вже на початку осені, а зараз ситуація вже виходить з-під контролю.

УПЦ
УПЦ

"Росія насильно захопила УПЦ", - Вселенський Патріархат показав документ

Розслідування проведене Вселенським Патріархатом, стало прямим доказом того, що українська церква не має відношення до Московського патріархату. Зміст документа, який називається "Вселенський престол і українська церква" було опубліковано на сторінці Київської православної богословської академії.