У мережі показали фото свята в окупованому кримському Джанкої, на якому дітей нарядили в кокошники і сарафани. Відповідний знімок з постом опублікував в Twitter "Кримський Бандерівець".

"Крим. Джанкой. 5 жовтня 2018 року в Светловському ДК відбувся захід "Головне, душею не старіти", присвячений Дню літньої людини. На шабаші традиційно укокошили дітей. Як же гидко виглядають кокошники і все це руссколаптеве в Криму", - йдеться в повідомленні.

Під постом з'явилися коментарі користувачів, які не приховували свого гніву.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Дівчинки, як бабусі з радянських казок", "Хлопці хоч одягнені нормально. Дівчаток шкода", "Діти не тільки не посміхаються, а якісь прибиті. це не природно", "Дівчата в російських сарафанах виглядають як літні бабусі", - пишуть коментатори.

Як ми раніше повідомляли, відомий український боксер Олександр Усик заявив, що Крим не український і не російський. Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

На питання: "Чий Крим?" - Усик відповів: "Божий... Це по-справжньому".

Боксер зазначив, що після анексії Криму відвідувати півострів стало незручно, але він продовжує підтримувати стосунки з друзями, які живуть там.

Також раніше ми писали, що Кустуріца, Білан, Лепс, Буйнов і Газманов - всі вони порушили державний кордон України та гастролювали в Криму цього літа.

Сербський режисер Емір Кустуріца вже вдруге відвідує окупований Крим. Його приїзд - справжня подія. Заради артиста зі світовим ім'ям кримчанам навіть не шкода віддати 40-90 доларів.

Також ми повідомляли, що Уряд Росії запустило в окупованому Сімферополі у Криму пріоритетний проект "Формування комфортної міського середовища". І програма повністю розчарувала місцевих жителів.

Нагадаємо, у мережі показали "впорядковані" двори Сімферополя.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" блогер шокував мережу реальними кадрами з Криму.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в мережі показали нескучне святкування дня міста окупантами в Криму.