У Запорізькій області викрали і побили голову державної виконавчої служби Приморського району Сергія Гогунського.

Про це повідомив голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль на своїй сторінці в Facebook.

"Я дізнався, що голова державної виконавчої служби Приморського району Сергій Гогунський постраждав від дій злочинногог місцевого угруповання. Певні особи вирішили незаконно зібрати врожай. А держслужбовця, який намагався перешкоджати протизаконним діям, побили. Місцеві царьки не тільки залякували чиновника, але і викрали його в багажнику авто", - пише на своїй сторінці Бриль.

Сьогодні побував з робочим візитом у Приморському районі. І перша новина, яка мене зустріла: напередодні виборів, місцеві «політики» вже поділили майбутні посади та користуючись ними намагаються царювати в районі. Я дізнався, що голова державної виконавчої служби Приморського району Сергей Гогунський постраждав від дій злочинного місцевого угрупування. Певні особи вирішили незаконно зібрати врожай. А держслужбовця, що намагався перешкоджати протизаконним діям, було побито. Місцеві царьки не тільки залякували посадовця, а й викрали його в багажнику авто. Коли до мене анонімно потрапило відео цих подій, я одразу звернувся до голови Нацполіції в Запорізькій області, а також прокурора регіону. Також триматиму цю справу на особистому контролі. Я бачу, що напередодні виборів в Запорізькій області найбільш активно до влади почали прагнути відверті злочинці. І з жахом думаю: що ж буде потім, якщо нині, просто кандидатами, вони виробляють подібне?! Нині політичні еліти на місцях вже роздають не просто обіцянки, а й дивіденди. І користуються цим. Невже хтось підтримає цих злочинців? Невже за них проголосують люди?! Я не боюсь називати прізвища! Йдеться про Андрія Анатолійовича Акритова, який співпрацює з місцевим осередком БЮТ і стверджує, що після виборів стане головою Нацполіції Запорізької області. Це місцеві «царьки» Приморського району, такі самі, як і відомі вже «герої» Вільнянського та Новомиколайївського районів. Висновки, стосовно їх «подвигів» робитимуть правоохоронці. Та люди мають знати, що для цих персонажів закону не існує!

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще
Geplaatst door Константин Брыль op Vrijdag 5 oktober 2018

Бриль зазначає, що відео, на якому чоловік розповідає поліцейському, що Сергій Гогунський сам бився об паркан, йому спало з анонімного джерела. Судячи з відео, інцидент відбувся 30 вересня.

Також Бриль стверджує, що знає людину, яка скоїла цей злочин.

"Я не боюся називати прізвища! Мова йде про Андрія Анатолійовича Акритова, який стверджує, що після виборів стане головою Нацполиції Запорізької області. Це місцеві "царі" Приморського району, такі ж, як і відомі вже "герої" Вільнянського і Новомиколаївського районів. Висновки, щодо їх "подвигів" будуть робити правоохоронні органи", - пише Бриль.

Нагадаємо, жорстокий інцидент з побиттям неповнолітнього стався в Одесі. Підлітки жорстоко побили іншого учня, в результаті отриманих травм хлопчика госпіталізували в лікарню.

Як раніше повідомляв Знай.ua, в Житомирській області жителі містечка Довбиш не можуть спокійно вийти на вулицю, так як місцевий психоневрологічний інтернат лібералізував політику по відношенню до своїх пацієнтів.

Також портал Знай.ua писав, днями були опубліковані оповідання, звільнених українців з полону ДНР. Одне з таких оповідань шокувало найбільше.