Соцмережі насмішило відео з промовою бойовика так званої "ДНР" Бенесса Айо по кличці "Чорний Ленін", який обурений "виборами" в окупованому Донецьку.

Відео одіозний фанат "русского міра" опублікував на YouTube.

Бойовик вважає, що недавній вибух на з'їзді "Комуністичної партії "ДНР" стався щоб не допустити коммуністів до "народної ради". Однією з цілей вибуху він вважає також спробу прибрати головних комуністів - Ірину Якіну і претендента на пост глави так званої "ДНР" Ігоря Хакимзянова.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Я вам кажу, проклята терористична буржуазна сволота, вам не злякати нас комуністів, вам не нахилити нас, ми будемо боротися до кінця! Наша мета побудова соціалізму і відновлення СРСР", — завив "Ленін".

Користувачі Твіттера тільки сміються над одіозним бойовиком.

"Коли я його вперше побачив, я подумав що це наш стьоб якийсь записали... але коли я дізнався, що це реальний гаврик... я зрозумів як погано там справи в 3хбуквенних".

"Суміш бурята і шахтаря?"

"Мабуть, він переплутав партії. Він думав це комуністична партія, а це виявилася партія наркотиків з Аргентини".

"Не вистачає реготу за кадром", - написали коментатори.

Нагадаємо, користувачів соціальних мереж повеселило відео емоційної промови бойовика так званої "ДНР" Бенесса Айо, в якій мова йде про Україну.

Як раніше повідомляв Знай.ua, російський письменник і бойовик "ДНР" Захар Прилепін повідомив, що його загін перейшов Бенесса Айо під кличкою "Чорний Ленін".

Також портал Знай.ua писав, на утримання анексованого Криму і окупованого Донбасу Російська Федерація витрачає близько 4 мільярдів доларів на рік, що майже ніяк не відбивається на її економіці. Цю інформацію повідомив екс-радник Володимира Путіна, політолог і економіст Андрій Ілларіонов.