Відомий танцівник Віталій Миронець, який приїхав на світову першість з бальних танців загубився в Китаї.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відзначається, що він вже близько доби не виходить на зв'язко і ніхто не знає, де він перебуває. Крім того відомо, що хлопець не зможе пройти паспортний контроль в аеропорту адже втратив документ.

У свою чергу тренер танцівників зазначив, що українські консули вже знають про зникнення хлопця та гтують всі необхідні документи, з якими він зможе покинути країну коли його знайдуть.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також відомо, що всі інші учасники української деоегації вже встигли повернутись до України. Відомо, що хлопець вперше за кордоном і у нього мало грошей. Зараз його пошуками займається Міністерство молоді та спорту України.

Разом з тим варто відзначити, що міжнародна організація кримінальної поліції (Інтерпол) по офіційних каналах звернулося до Китаю із запитом на отримання інформації про главу Інтерполу Мені Хунвей,

Наразі вже відомо, що він поїхав у відпустку на Батьківщину з французького Ліона, де розташований офіс організації.

Відзначається, що від імені штаб-квартири організації було оприлюднено офіційну коротку заяву, у якій повідомляється, що Інтерпол очікує від влади КНР інформації про статус зниклого Мені Хунвею для того щоб усунути подальшу стурваноність.

Крім того відомо, що французькі правоохоронці вже розпочали оіфіцінк розслідування та намагаються встановити чи справдні зник керівник Інтерполу.
Французькі правоохоронці вже почали власне розслідування.

У свою чергу китайські ЗМІ відзначають, що відразу ж по приземленню чоловіка було затримано для допити місцевими правоохоронцями, що займаються розслідуванням корупційних діянь та проявами політичної нелояльності.

Разом з тим у Центральній комісії Комуністичної партії Китаю відмовились коментувати та розповідати будь-що стосовно статусу Мена Хунвей.

Відзначається, що призначення Мена на посаду глави Інтерполу проходило в умовах жорсткої "антикорупційної кампанії" генерального секретаря КПК Китаю Сі Цзіньпіна. За родом діяльності заступника міністра громадської безпеки Китаю, зниклий перетинався з багатьма високопоставленими китайськими чиновниками, що стали її фігурантами.

Нагадаємо, експерти пояснили, яких зірок небезпечно шукати у мережі.

Як повідомляв "Знай.ua", ЗМІ пролили світло на таємницю зірки "Людей ікс".

Також "Знай.ua", писав, що в Одесі при загадкових обставинах зникла матір з маленькою дитиною.

Французька поліція розшукує президента Інтерполу, який зник під час поїздки до Китаю