Відома акторка Рубі Роуз, яка зіграла у серіалі "Помаранчевий - хіт сезону", стала найнебезпечнішою для пошуку в мережі.

Про це пише Hollywood Reporter.

Наразі вже відомо, що вся справа у тому, що американська компанія, яка займається інтернет-безпекою назвала знаменитостей, які є найнебезпечнішими для пошуку у всесвітній мережі.

Так, фахівці розповідають, що саме по таких запитах генеруються найбільше число ризикових посилань на потенційно небезпечні сайти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що ранішу у списку лідирувала співачка Авріл Лавін. Тепер же її витіснили не тільки Рубі Роуз, але також зірка реаліті-ТВ Крістін Кавалларі і французька актриса Маріон Котіяр, які посіли друге і третє місця відповідно.

Фахівці компанії відзначають, що хакери користуються звичайною цікавістю користувачів, які люблять слідкувати за своїми ідолами.

Разом з тим варто відзначити, що одна з найвідоміших актрис Китаю 37-річна Фань Бінбін загадково зникла ще на початку червня – зірка перестала з'являтися на публіці і заходити в соцмережі.

Фанати відразу ж почали бити на сполох через таємне зникнення зірки та почали гадати, куди ж поділась знаменитість.

Наразі вже відомо, що таким чином вона намагалась сховатись від китайської влади, адже акторку оштрафували на 70 мільйонів доларів за несплату податків.

У свою чергу деякі місцеві ЗМІ відзначають, що Бінбін заборгувала перед податковими органами набагато більше. Зокрема, мова йде про 128 мілйонів доларів.

Крім того зовсім нещодавно сама акторка порушила мовчання та звернулась до своїх прихильників зі сльозливим зверненням.

"Я підвела свою країну, яка плекала мене; я зазнала невдачі в суспільстві, яке мені довіряло; я підвела прихильників, які любили мене.... Без партії і хорошої політики держави, без любові до народу, не було б Фань Бінбін", – написала зірка.

Крім того вона розповіла, що зараз збирає гроші на сплату податку та відповідних штрафних платежів.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала, як зміцнює "тили".

Як повідомляв "Знай.ua", королева шансону перетворила свою дочку на Воландеморта.

Також "Знай.ua" писав, що буфера зірки "Гри престолів" оживили центр Парижа.

Педан - на вейку, Фагот - на мотоциклі, Жидков - на хокеї. Де зірки шукають адреналіну