У Росії затримали актора, відомого за роллю у серіалі "Глухар", Михайла Фатєєва. Його підозрюють у розбещенні 14-річного хлопця.


Актор із "Глухаря" попався на страшному злочині

Михайло Фадєєв, актор
Михайло Фатєєв, актор


Припускають, що Фетєєв запримітив потенційну жертву, коли той роздавав газети у метро. Не вагаючись, підійшов до нього познайомитися, навіть пообіцяв у майбутньому із роботою, дав свій номер телефону.

Михайло Фадєєв, актор
Михайло Фатєєв, актор

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Актор чекав, поки хлопець напише сам: здогадувався, що від додаткового заробітку підліток не відмовиться і навряд чи буде перевіряти, що й до чого. І він таки відправив повідомлення.

Михайло Фадєєв, актор
Михайло Фатєєв, актор

На що отримав дуже "цікаву" відповідь: Михайло запрошував у гості, аргументував це "бажанням поспілкуватися особисто", "познайомитися поближче" – загалом, стандартні відмовки, якими користуються у таких випадках.

Михайло Фадєєв, актор
Михайло Фатєєв, актор


Хлопець здивувався, і вирішив розповісти про все дорослим. Ті зрозуміли ситуацію і пішли до поліції, написали заяву на актора.

Михайло Фадєєв, актор
Михайло Фатєєв, актор

Тепер його звинувачують у розбещенні малолітніх і поширенні матеріалів так би мовити "із позначкою "18+": Фатєєв відправляв підлітку навіть такі фото. Невідомо, як це вплине на шанувальників, але тепер йому точно світить чималий термін.

Михайло Фадєєв, актор
Михайло Фатєєв, актор


Михайло Фатєєв народився 4 липня 1974 року в м. Бухарі, закінчив Нижегородське Театральне Училище, майстерню Заслуженого діяча мистецтв Росії Богомазова. Після закінчення інституту був зарахований до трупи Нижегородського Академічного театру драми ім.М.Горького. З 2002 року - актор Театру Романа Віктюка.


Знімався у цілій низці відомих в РФ фільмів та серіалів: "Один проти всіх" (кримінал), "Спектр", "Вчитель в законі", "Повернення (бойовик, драма, кримінал), "Ілля, колишній чоловік Марії", "Стоматолог", "Метро", "Лісник" (детектив, кримінал), "Лікар швидкої", " Марш Турецького"(детектив, кримінал, пригоди, екранізація) та "Глухар".


Дивіться: кумедні моменти із серіалу "Глухар"


Нагадаємо, збоченець у столичному метро випадково потрапив на камери.
Як повідомляв Знай.ua, у Києві знайшли вбиту жертву кривавого маніяка.
Також Знай.ua писав, на Тернопільщині однолітки жорстоко познущалися над студенткою.