Один із засновників Google Ларрі Пейдж з 2013 року не з'являється на заходах з нагоди запуску нових продуктів компанії і не спілкується з інвесторами та ЗМІ. Про це пише Bloomberg.

Частина співробітників зазначає, що він досі бере участь у справах компанії, проте більшість поточних завдань Google вважає "нудними".

На зникнення Пейджа, судячи з тексту, сприяли відразу кілька факторів: він відверто нудьгував під час ділових обговорень, де його колеги планували майбутнє розвитку компанії. Судячи по анонімному інтерв'ю одного із співробітників Google, на одній з таких зустрічей він вимовив фразу "те, що ви робите — нудно". Крім того, відділ, який був найбільш наближений до Пейджа, перестав відчувати його підтримку. В одній із спірних ситуацій, коли їм потрібна була порада співзасновника компанії, той відповів їм: "Чому ви не можете розібратися з цим самі?".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз Він зайнятий тільки кількома проектами, які йому цікаві — наприклад розробка секретної лабораторії X, що входить в материнську Alphabet.

Пасивність Пейджа пояснюють декількома факторами. Це особисті невдачі, проблеми зі здоров'ям і скандали з участю Google. Важкий графік і параліч горлових зв'язок, який у нього діагностували ще в 90-х, це заважає Пейджу повністю включитися в роботу.

Крім того, кілька проектів Пейджа, які він вважав особистими — закрилися. Після цього розробнику довелося провести десятки виснажливих зустрічей з інвесторами і пояснити кожному з них причини провалу. Після цього витрати на сторонні проекти Google різко скоротилися.

Також Пейдж пішов у тінь через розслідування влади США про справу втручання у вибори. Тепер поліпшенням образу компанії займаються CEO, а, за однією з версій, Пейдж пропав для того, щоб не повторити долю Цукерберга, Маска і Білла Гейтса, чиї образи завдяки ЗМІ стали "карикатурними" та іронічними.

Нагадаємо, Google приготував важливе оновлення для Android.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Facebook знищить путінських тролів.

Також Знай.uа" повідомляв, що Google показав, як ставиться до Android-юзерам.