Підвищення пенсій
Підвищення пенсій

Пенсій не буде? Що не поділили "Укрпошта" з Пенсійним фондом, і хто за це заплатить

Пенсійний фонд України не погоджується з вимогами "Укрпошти" на підвищення тарифу на доставку пенсій. У підсумку це може призвести до додаткових витрат. Заступник директора департаменту Пенсійного фонду України Лілія Пухлій прокоментувала ситуацію. Вона підкреслила, що зараз тариф на доставку розраховують за розміром пенсії кожного конкретного громадянина. Коли мова йде про підвищення, потрібно змінювати формулу розрахунку соцвиплат.

Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нурмагомедов переміг Макгрегора в Лас-Вегасі

В Лас-Вегасі 7 жовтня пройшов бій UFC, в якому зійшлися ірландець Конор Макгрегор і росіянин Хабіб Нурмагомедов. Перемогу здобув боєць з Росії задушливим прийомом у 4-му раунді.

поліція
поліція

Вбивство прокурора в Дніпрі: встромили ножа прямо в серце

Відомо, що труп чоловіка знайшли в квартирі. Про це повідомляють ЗМІ. На місце події викликали правоохоронців і медиків "швидкої". Лікарі констатували смерть працівника прокуратури. У Нацполіції Дніпропетровської області підтвердили факт вбивства. За попередньою інформацією, правоохоронець помер від ножового поранення в області серця. Також відомо, що в такий короткий термін змогли вже затримати і підозрюваного.

Олег Сенцов
Олег Сенцов

"Смерті ми не потрібні, ти потрібен своїй мамі і дітям": Сенцова підтримав політв'язень Кремля

Мати політв'язня Кремля Станіслава Клиха передала послання, адресоване її синові Олегу Сенцову, правозахисниці. Марія Томак, яка є координатором медійної ініціативи за права людини, опублікувала в соціальній мережі текст цього листа. Вона також зазначила, що український режисер не отримав лист до того, як припинив голодування.

працівник заводу
працівник заводу

Росії передрекли швидкий крах на нафтовому ринку

Розмови про можливий крах російського виробництва у сфері нафти вже давно не новина. Нещодавно з'явилася інформація, яка в черговий раз підтвердила припущення багатьох. У мережі з'явилася інформація про те, що в найближчі 20 років видобуток нафти в Росії значно скоротиться. У свою чергу це призведе до того, що країна і зовсім зникне зі світового ринку виробників нафти.