Користувачі мережі активно сперечаються з приводу гучної новини про обвалення Кримського мосту. І підігріли ці суперечки свіжі фото з місця інциденту.

Так, з'явилася інформація, що один з прольотів залізничної частини мосту, яку ще навіть не добудували, звалився просто в воду. Про це пише портал "Політека".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Ця аварія викликала серйозний резонанс в соціальних мережах. З'явилися фотографії, на яких можна в деталях розглянути наслідки обвалення. На знімках зображена частина мосту, яка впала в воду. Фотографії розмістила в своєму Twitter користувач під ніком RoksolanaToday&Крым.

"Керч. Міст-плавунець. Свіжі фото купальника нашого і пірнальника", — підписала вона.

"Так це ще зимових штормів не було", "Ватне лего", "міст і так затримався над водою", "Так ось як виглядає дорога на РФ!", "Пірнаючі ракети, літаки, а тепер і мости?", "Буде бар'єрним рифом", — прокоментували фото інтернет-користувачі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителі міста Керч скаржаться на те, що за останні роки місто почало активно руйнуватися. Вони стверджують, що доріг і порядку немає, крім того, руйнують те, що будувалося роками.

Місцеві жителі згадують останнього українського мера Керчі Осадчого та анонімно залишають свої думки у паабліках Керчі.

Варто нагадати, що між Україною, Румунією та Болгарією планується збудувати автомобільний міст через річку Дунай. Таку пропозицію під час зустрічі зробив Петру Порошенку і прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов.

Як повідомляє начальник Служби автомобільних доріг в Одеській області Олега Варивода, приблизна вартість проекту - 243 млн євро. Порошенко заявив, що гроші, можливо, будуть взяті в кредит у Європейському банку.

Нагадаємо, в мережі показали нові фото "втомленого" Кримського мосту.

Як повідомляв Знай.uа українське підприємство допомагало Путіну будувати Кримський міст.

Знай.uа писав, путінські будівельники назвали причину падіння Кримського мосту.