Державний секретар США Майк Помпео покинув Японію і вилетів у столицю КНДР Пхеньян.

Про це передає NK News.

Повідомляється, що під час зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином, Помпео обговорить майбутній саміт США-КНДР і денуклеаризацію Північної Кореї.

Державний секретар США Майк Помпео заявив про вихід країни з американо-іранського договору про дружбу, який був укладений ще в 1955 році. Про це повідомляє The Hill.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також державний секретар США зазначив, що даний договір був розірваний вже досить пізно, адже іранська влада не виконувала взятих на себе зобов'язань.

"Я оголошую, що Сполучені Штати припиняють дію договору про дружбу з Іраном від 1955 року. Це рішення, відверто кажучи, прийнято з запізненням в 39 років", – заявив він.

Також ми писали, що дії Російської Федерації в Україні та Сирії спрямовані на незрозуміло що, оскільки будь-яких результатів від роботи жодна країна світового співтовариства не бачить. Незважаючи на те, що поки процес йде дуже туго, Сполучені Штати все ж намагаються знайти з Москвою спільну мову.

Таку заяву в інтерв'ю телеканалу NBC зробив державний секретар США Майк Помпео.

"Це дуже сумно, тому що у нас є спільні інтереси у деяких сферах. Я тісно взаємодіяв з ними з питань боротьби з тероризмом. Є різні місця в світі, в яких наші інтереси перетинаються, але, безумовно, не цінності. У цьому Росія сильно відрізняється від нашої країни. Від них виявилося не багато користі в Україні, в Сирії", - заявив він.

Помпео нагадав також, що цього тижня офіційний Вашингтон ввів санкційні обмеження проти Китаю. Цей крок передбачений законом "Про протидію супротивникам Америки допомогою санкцій", який довелося прийняти, щоб зупинити зловмисні дії Путіна по всьому світу.

Нагадаємо, НАТО стягує техніку і військових у Росії, такого не було 30 років, Путін трясеться від страху.

Як повідомляв "Знай.uа" історія легендарного екіпажу, який не по зубах ні Путіну, ні Трампу.

Також Знай.uа писав, що Трамп отримав лист смерті.