Мало не щодня ціна на паливо в Україні підвищується, у зв'язку з чим водіїв закликають влаштувати АЗС бойкот: у четвер, 11 жовтня, о 9 ранку припинити рух на годину.

Ініціатором є громадська організація "Авто Євро Сила", відповідне відеозвернення опубліковане на офіційній сторінці в Facebook.

Взяти участь у флешмобі пропонується не тільки водіям легкових машин, але і тих, хто сидить за кермом рейсових автобусів, маршрутних таксі, фур та вантажівок, таксі, патруля та швидкої допомоги. Ініціатори флешмобу вважають, що тільки таким чином можна нарешті звернути увагу уряду на аномально різке подорожчання палива.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

#Бойкот_ціні_на_пальне !!! 11.10.2018 З 9.00-10.00 Автоєвросила

Geplaatst door Авто Евро Сила op Zaterdag 6 oktober 2018

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з понеділка, 1 жовтня, в Україні почали діяти нові правила, згідно з якими під час їзди поза населеними пунктами водії повинні вмикати ближнє світло фар або денні ходові вогні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Патрульна поліція.

"З 1 жовтня під час руху поза населеними пунктами необхідно вмикати денні ходові вогні або ближнє світло фар", – йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що ряд мереж АЗС в Україні 21-24 вересня збільшили ціну на автогаз на 10-20 коп. за літр. Середня ціна автогазу в Україні зросла до 14,84 грн за літр. У період 21-24 вересня низка АЗС в Україні збільшили ціни на газ для автомобілів на 10-20 коп. за літр.

У регіонах ціни зросли на заправках Neftek, Parallel, "Катрал", "Род-Ник", Sun Oil, "Народна" і BVS. З цього випливає, що у понеділок, 24 вересня середня вартість скрапленого газу на заправках в Україні - 14,84 грн/л.

Нагадаємо, що буде з гривнею до кінця 2018.

Як повідомляв "Знай.uа", крім газу українцям впарять ще й "золотий" бензин.

Також "Знай.uа" писав про те, що комунальники розтягнули страждання українців на цілий рік.