Україна у будь-якому випадку може розраховувати на Томос про автокефалію, втім незалежну від Росії церкву очолить швидше за все очільник Московського патріархату митрополит Онуфрій. Таку думку висловив відомий астролог Влад Росс.


Томос про автокефалію: пророцтво астролога

Автокефалія в Україні
Автокефалія в Україні


Він зазначив, що поточний місяць для нашої країни буде досить насиченим і одночасно цікавим – все через те, що Плутон змінює свою позицію на небі. А, як відомо, це одна з планет, котрі відповідають за вирішення надважливих питань.

Автокефалія в Україні
Автокефалія в Україні

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Саме про цей період монах-провісник Раньо Неро говорив:" Величезні вогні впадуть з неба ". Очевидно, він передбачав якусь дуже складну і вибухонебезпечну ситуацію, подібну пороховій бочці. Неро також говорив, що "світло, позначене фіолетовим, буде відключене ченцем". Він висловлювався алегорично, але в "перекладі" це може означати, що "інок" - православний священнослужитель Константинополя - " світло "Російської православної церкви і дасть Томос про автокефалію Україні". Фіолетовий колір - це завжди символ божественного провидіння і божественних сил. І саме таке світло запалиться для нашої країни", - додав Росс в коментарі "Главред".

Автокефалія в Україні
Автокефалія в Україні


Астролог заспокоює: українцям більше нічого боятися, адже Томос – вже у наших руках, не тільки з релігійної, а й пророчої точки зору. Як би це не дивно звучало, справді "зірки зійшлися" у потрібному напрямку.

Автокефалія в Україні
Автокефалія в Україні

При цьому важливий процес мине для нас спокійно, без кровопролиття, а всі суперечки досить скоро забудуться, стануть просто неважливими:

Автокефалія в Україні
Автокефалія в Україні

"Якщо говорити про можливу реакцію Москви і наслідки отримання автокефалії української церквою для нашого суспільства, то, за моїм прогнозом, не буде якихось гострих конфліктів, зіткнення або кровопролиття, як кажуть деякі. Можливі лише якісь незначні сутички, не більше того. Вони траплялися і раніше. Тим більше, ці церковні справи не спричинять ескалації військових дій. У 2019 році я не бачу таких подій. Можуть лише бути суперечки і сутички окремих активістів, які помахають злегка кулаками ", - впевнений астролог.

Автокефалія в Україні
Автокефалія в Україні


Принциповий момент, резюмує Росс, полягає у тому, що патріарх Філарет може не очолити єдину церкву, а на його місце поставлять главу Московського патріархату, митрополита Онуфрія.


Дивіться: Собор на Фанарі: автокефалія для України


Нагадаємо, Вселенський патріархат провів розслідування стосовно РПЦ.
Як повідомляв Знай.ua, скандальний московський священик відзначився гучною заявою про УПЦ.
Також Знай.ua писав, Антіохійська православна церква вирішила підтримати позицію РПЦ.