Харківська трагедія: Зайцеву вивезли з суду на швидкій


Відбулося чергове слухання справи харківської трагедії, під час якого підозрюваній Олені Зайцевій стало зле. Суддя Віктор Попрас оголосив перерву в засіданні, викликали лікарів швидкої допомоги. Адвокат Зайцевої Юлія Козир ситуацію ніяк не прокоментувала. Вона разом з підзахисною знаходиться в приміщенні Київського районного суду Харкова, де Зайцеву оглядають лікарі.


Росія випадково підтвердила ймовірну причетність до вибухів на військових складах

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще


У Міністерстві оборони Росії підтвердили свої наміри підірвати умовні військові склади у рамках навчань. Спеціальний десант мав висадитись у тилу імовірного противника та знищити склад боєприпасів. У маневрах також взяли участь вертольоти Мі-8АМТШ, які за умовами навчань мають забезпечувати оперативну доставку особового складу.


Дивіться: Вибухи на військових складах в Ічні


Вбивство журналістки Марінової: затримано українця


Поліція Болгарії затримала громадянина Румунії українського походження за підозрою в причетності до вбивства тележурналістки Вікторії Марінової. Місцевий прокурор Георгі Георгієв зазначив, що жінка загинула у результаті "комбінованої травми голови і задушення". Перед вбивством 30-річну журналістку згвалтували.


Порошенко припустився таких помилок на дорозі, за які звичайних водіїв штрафують


Петро Порошенко під час робочої поїздки по Одещині кілька разів порушив правила дорожнього руху. Президент перебував за кермом мікроавтобуса. У районному центрі Болград Петро Олексійович запросив у своє авто прем'єр-міністра Болгарії Бойко Борисова. Рушивши з місця, президент України чомусь вирішив не включати "поворот" і не пристібатися ременем безпеки.


Нетверезий автобус: у Польщі затримали маршрутку з п'яним водієм та пасажирами


Польська поліція затримала водія мікроавтобуса Fiat Ducato, який віз на роботу сімох пасажирів - перевірка алкометром показала, що всі вони були у нетверезому стані. Водієм мікроавтобуса виявився 31-річний громадянин України, який був під впливом алкоголю, так само як його пасажири. В крові водія виявили 0,6 проміле.


ПАРЄ готується "пробачити" Росію


Парламентська асамблея Ради Європи на засіданні у вівторок, 9 жовтня, відмовилася голосувати за зміну санкційних правил для Росії. Таким чином російській делегації не дали безкарно відновити свої права, які вона втратила в 2014 році після анексії Криму.


Дивіться: з Росії найближчим часом можуть зняти санкції Ради Європи