Поліція Болгарії затримала громадянина Румунії українського походження за підозрою в причетності до вбивства тележурналістки Вікторії Марінової.

Про це повідомив директор регіонального управління МВС Болгарії Теодор Атанасов, пише Darik News.

Атанасов розповів, що правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, його доставили в управління для допиту.

"Слідство перевіряє причетність багатьох людей до скоєння злочину. В Русе був затриманий громадянин Румунії українського походження, його алібі перевіряється", - сказав Атанасов.

Як повідомлялось раніше, правоохоронці наразі намагаються з'ясувати, чи пов'язане вбивство журналістки з її професійною діяльністю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Місцевий прокурор Георгі Георгієв зазначив, що жінка загинула у результаті "комбінованої травми голови і задушення". Перед вбивством 30-річну журналістку згвалтували.

Раніше болгарські ЗМІ повідомляли, що поліція по гарячих слідах затримала ймовірного вбивцю тележурналістки Вікторії Марінової, яку знайшли мертвою у суботу, 6 жовтня. Підозрюваний має подвійне громадянство Румунії та Молдови.

Нагадаємо, в неділю, 7 жовтня, стало відомо, що в місті Русе на півночі Болгарії вбили журналістку Вікторію Маринова, яка займалася резонансним розслідуванням великих корупційних схем розкрадання коштів з фонду ЄС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Болгарії повідомили шокуючі подробиці вбивства відомої журналістки Вікторії Марінової.

Також "Знай.ua" писав, поліція затримала ймовірного вбивцю тележурналістки Вікторії Марінової