ВСУ показали видовищні кадри, на яких українські льотчики виконують завдання разом з американськими пілотами.

З 8 по 19 жовтня на заході і в центрі України проходять масштабні міжнародні навчання військової авіації Чисте небо-2018 країн-членів НАТО і союзників.

"Українські льотчики разом з американськими пілотами одночасно виконують завдання в небі на Хмельниччині.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У повітрі екіпажі F-15C, Су-27, Міг-29, Су-25, Су-24, Л-39. Пілоти обох країн здійснюють ознайомчі польоти на літаках союзників", - повідомляє командування ЗСУ.

Clear Sky - 2018 / Чисте небо - 2018

#ЧистеНебо2018 #ClearSky2018 Українські льотчики разом з американськими пілотами одночасно виконають завдання у небі на Хмельниччині. У повітрі екіпажі F-15C, Су-27, МіГ-29, Су-25, Су-24, Л-39. Пілоти обох країн здійснюють ознайомчі польоти на літаках союзників.

Geplaatst door Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces op Dinsdag 9 oktober 2018

У навчаннях брали участь військові з України, США, Британії, Бельгії, Данії, Естонії, Нідерландів, Польщі та Румунії.

За час навчань військові збираються зробити 330 вильотів і задіяти 700 осіб. Від ЗСУ буде задіяно близько 350 військовослужбовців.

Раніше повідомлялося, що путінські женців на Донбасі продовжують безцеремонно порушувати так званий "режим тиші". З'явилася інформація, що бойовики 36 раз обстріляли позиції українських захисників.

ЗСУ
ЗСУ

За оперативною інформацією ВСУ, противник 12 разів використовував заборонені "Мінськом" озброєння.

На жаль, двоє українських військових під час виконання бойового завдання отримали поранення. За інформацією розвідки стало відомо, що протягом доби з 8 на 9 жовтня 5 бойовиків ліквідовано і ще 6 отримали важкі поранення. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Ранкове зведення на 07:00 9 жовтня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 8 жовтня,...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Maandag 8 oktober 2018

Відомо, що противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

ЗСУ
ЗСУ

Нагадаємо, в мережі показали відео операції Збройних сил України на окупованому російськими терористами Донбасі, під час якої була знищена важка техніка бойовиків "ДНР".

Раніше Знай.ua повідомляв, що вдова загиблого в Донецької області українського військового подала позов до суду Хмельницького.

Також Знай.ua писав, Міноборони України за сприяння неурядової організації The HALO Trust розробило інформаційну карту територій, які забруднені мінами і вибухонебезпечними залишками війни.