В Україні традиційно в останню неділю жовтня переводять годинник на зимовий час. У поточному році українці переведуть стрілки своїх годинників у ніч з 27 на 28 жовтня о 4:00. Стрілку доведеться відкотити на годину назад.

Більшість людей навіть не помітять змін, адже сучасні електронні пристрої переводять годинник автоматично, навіть мікрохвильовки та холодильники.

Давно гуляють жарти, що в цей час у нас з'явиться додаткова година для сну. Тим не менш такі зміни в режимі дня можуть серйозно позначитися на здоров'ї.

Як допомогти організму адаптуватися до нового часу:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

- Медики радять утриматися від прийому алкоголю. Етанол негативно впливає на центральну нервову систему, порушуючи, зокрема, сон.

- Утриматися від прийому копченостей. Під час новогу режиму харчування вашому організму буде складніше перетравлювати їжу.

- Не вживайте смажені страви.

- Приймайте вранці контрастний душ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вихідних, 13-14 жовтня, в Україні обіцяють сонячну погоду без опадів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Укргідрометцентр. Така погода триватиме, за інформацією синоптиків, до середини наступного тижня.

"А спонсором ясного неба над Україною, і більшою частиною Європи, виступає антициклон на ім'я Victor. Всі вихідні, і до середини наступного тижня погода обіцяє бути сонячною та без опадів", – йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що про нові тарифи на опалення українці можуть почути вже через місяць після того, як уряд встановить нову ціну на блакитне паливо. Про це повідомила голова Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЄКП) Оксана Кривенко.

Нагадаємо, не ховайте каструлі: киянам хотіли дати гарячу воду, але передумали.

Як повідомляв Знай.uа водіння взимку: як впоратися з керуванням новачкові.

Знай.uа писав, у США почався ще один страхітливий ураган.