Днями у мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано знищення одного із укріплень бойовиків на Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Відео було оприлюднено на сторінці у Facebook офіцером ЗСУ та блогером Анатолієм "Штірліцом" Штефаном.

На відео видно, як після влучного пострілу з боку українських позицій відбувається потужний вибух. Цим вибухом, як зазначає Штефан, був знищений взводно-опорний пункт (ВОП) бойовиків.

Василь Музика, солдат ЗСУ у відставці
Василь Музика, солдат ЗСУ у відставці

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"В черговий раз російсько-окупаційні війська почали провокувати. Сказати, що ми добре влучили, це нічого не сказати, просто знищили ВОП та бліндаж з колорадами. Не потрібно турбувати осиний рій, бо вони дуже стають розлючені. Вірте ЗСУ та її героїчним воїнам - захисникам! Все буде Україна і перемога за нами!", - написав Штефан під відео.

Нагадаємо, нещодавно в мережі прогриміла новина про те, що спливли подробиці про ліквідацію трьох терористів "Л/ДНР".

терористи "ДНР"
терористи "ДНР"

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Реал, речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк оприлюднив дані Головного управління розвідки МОУ, в яких йшлося про ті наслідки, які були нанесені в результаті наступальних навчань терористів поблизу лінії фронту на Донбасі.

Донбас
Донбас


Як повідомляв раніше Знай.ua, що з початку проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі військовослужбовці Збройних сил України взяли під контроль понад 15 кв. км української території.

в зоні ООС
в зоні ООС

Про це повідомив начальник прес-центру штабу ООС В'ячеслав Петровський, передає "Інтерфакс-Україна".

"З 30 квітня 2018 року наші військові взяли під контроль понад 15 кв. км української території", - зазначив Петровський.

Також начальник прес-центру ООС додав, що ці дії українські військові проводять при повному дотриманні всіх Мінських домовленостей.

ЗСУ
ЗСУ

При цьому Петровський спростував інформацію про те, що нібито за останні два місяці смуга безпеки збільшилася більш ніж на 10 кв. км.


Також Знай.ua писав про те, що підрозділ бригади Збройних сил України зміг за короткий час і зовсім непомітно для путінських бойовиків зміцнити свої позиції на одній з ділянок фронту в Донецькій області.