Нещодавно в мережі прогриміла новина про те, що спливли подробиці про ліквідацію трьох терористів "Л/ДНР".

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Реал, речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк оприлюднив дані Головного управління розвідки МОУ, в яких йшлося про ті наслідки, які були нанесені в результаті наступальних навчань терористів поблизу лінії фронту на Донбасі.

терористи

Відомо, що в загальній сумі після наступальних навчань загинуло троє терористів. Смерть одного з них сталася з тієї причини, що мінометний розрахунок окупантів помилково обстріляв позиції подільників.

Представниця прес-центру Об'єднаних сил Вікторія Данильчук в підсумковому звіті за друге жовтня підтвердила попередню інформацію про бойові втрати терористів.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як вона додала:

"За уточненими даними розвідки за минулу добу троє окупантів знищені і троє поранені".

Варто також згадати про те, що що такі випадки «дружнього» вогню трапляються також і на нашому боці. Така ситуація характерна також і для країн НАТО.

До слова, співробітники Служби безпеки України блокували в Харкові контрабандне надходження на територію України сильнодіючого анаболічного препарату – метандиєнона.

Правоохоронні органи встановили, що житель обласного центру замовляв анаболіки через сервіси міжнародного поштового зв'язку. Для того, щоб приховати свою протиправну діяльність він використовував посередників, які і приносили йому посилки з поштових відділень.

СБУ

Оперативникам вдалося затримати правопорушника в Харкові під час передачі через посередника чергової партії метадиєнона.

Під час санкціонованих слідчих дій співробітники СБУ виявили в квартирі фігуранта справи один кілограм анаболіків і підроблені голограми, а також обладнання для фасування і пломбування фальсифікованих медичних препаратів.

Всі предмети були вилучені та направлені на експертизу.

За попередніми оцінками вартість "продукції", яка була виявлена, на "чорному ринку" становить понад 10 тисяч доларів США.

На даний момент вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри щодо ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Поки що тривають термінові слідчі дії.

Нагадаємо, днями в Росії оскандалились нелолугим плагіатом на Україну.

Як повідомляв Znaj.ua, співробітники Служби безпеки України блокували спроби спецслужб країни-агресора дестабілізувати ситуацію в Україні через кримінальні угруповання, які підконтрольні "злодіям в законі" в РФ.

Також Znaj.ua писав про те, що на Донбасі ліквідували відомих сепаратистів з позивними "Реал" та "Сирена".