Гривня
Гривня

В Україні підняли зарплати, але тільки обраним

Стала відома статистика реальних зарплат в Україні. Порівняно з минулим роком є позитивна динаміка зростання заробітної плати в Україні. При цьому найвищі зарплати зафіксовано в Києві та Київській області найнижчі в Чернівецькій області. За даними Держстату, реальна зарплата українців зросла на 15,7% у серпні 2018 року порівняно з серпнем 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Державної служби статистики.

Лікарня
Лікарня

Бойовики "ДНР" звинуватили в масовому отруєнні на Донбасі... водорості

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Неофіційно зараз у різних джерелах називають причиною отруєння людей у Макіївці погану дезінфекцію води. Мабуть, у "народної влади" просто закінчився хлор. Або на безправному населенні просто вирішили заощадити.

І як підсумок у місті епідемія кишкової інфекції, а більше сотні дітей перебувають в інфекційному відділенні. Хоча офіційно "влада" визнала 75 осіб, які звернулися за медичною допомогою через отруєння, неофіційні джерела повідомляють, що постраждалих не менше ста. Інші ж стверджують, що їх число наближається до 300.

студентка
студентка

Найкращі уми: українські виші потрапили до рейтингу найпрестижніших навчальних закладів

Багатьох українців і майбутніх студентів цікавить становище освітніх установ в Україні. Однак нещодавні рейтинги дають нам привід пишатися нашою освітою. Стало відомо, що цілих чотири українських університети потрапили до престижного рейтингу "Times Higher Education", який щорічно проводить відповідні дослідження з метою інформування громадян.

Пожежники
Пожежники

Дотла: у Києві пенсіонери живцем горіли в квартирі

Інцидент стався в суботу, 29 вересня, зранку. У Києві сталася пожежа В квартирі пенсіонерів п'ятиповерхового будинку. Суботнім ранком в Києві на Воскресенці сталася пожежа по вулиці Курнатовського, 26А. В охопленій вогнем квартирі проживало двоє пенсіонерів. Один з них – чоловік помер.

Трамп та Путін
Трамп та Путін

Четверта світова війна вже близько: стали відомі плани Путіна

Скоро світ накриє світова війна. Які сили будуть залучені у військових дії? Які країни візьмуть участь? Це все поки під питанням, відомо лише, що головним організатором в цій війні буде президент Російської Федерації Володимир Володимирович Путін. Але на наш подив, Путін не ставить головною метою знищення США. Про це повідомив російський політичний експерт Андрій Піонтковський.