Відпрацювання боргів по комуналці: які документи потрібно зібрати

Співвласники багатоквартирних будинків зобов'яжуть самостійно займатися списанням боргів з мешканців за комуналку. 5 вересня 2018 р. Кабінет міністрів затвердив постанову №711, згідно з якою мешканці багатоквартирних будинків, які мають заборгованість по сплаті комунальних послуг, можуть не платити, їх відтепер модна відпрацювати.

Гройсман сказав "фас" ревізорам: кому із українців варто боятися

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Премьер-міністр України Володимир Гройсман дав команду ГФС та Держпраці провести масштабні перевірки на підприємствах. Так, в Україні почалася так звана "детінізація" найманих робітників. На деяких підприємствах значно збільшилася кількість офіційно працевлаштованих працівників.

Путін відпочиває: нова "качка" Угорщини про Україну переплюнула навіть "поїдання немовлят"

Провокації з боку Угорщини в бік України загострюються з кожним днем все більше, і невідомо, чи зупиниться це "махове колесо" неоголошеної війни. Останній інцидент став тому підтвердженням.

ЗМІ повідомляють, що днями представники угорської громадської організації "Інститут Пала Гуттенберга" поширили листівки провокаційного змісту восьмома мовами про становище національних меншин в Україні, яких нібито настільки залякали, що вони побоюються вийти на вулицю.

маршрутки у Києві
маршрутки у Києві

Київські маршрутки підняли ціни: чому і скільки тепер коштує проїзд

Після того, як у столиці підскочили ціни на проїзд у комунальному транспорті, кияни пересіли на маршрутки, де вартість проїзду нижче, ніж в автобусах і тролейбусах. Але за цим послідувало і підняття цін у приватних перевізників. Так, зараз проїзд по 6 грн практично не знайти. Але буде ще гірше. Так, один з водіїв зізнався, що поінформував пасажирів про підвищення вартості проїзду тільки напередодні, оскільки так розпорядилося керівництво.

Тисячі будинків без світла та повінь: українців попередили про руйнівний ураган

У Міністерстві закордонних справ України жителів країни попередили про ураган, який наробив чимало біди в Португалії. Мова йде про руйнівний урагані "Леслі". За інформацією відомства, пориви вітру досягають 190 кілометрів на годину. Найнебезпечнішими районами вважаються Сетубал, Лісабон, Сантарем, Лейрія, Коїмбра та Авейру. В цих районах країни спостерігаються найнебезпечніші пориви, вітер буквально зносить все на своєму шляху.