Арнольд Шварцнеггер виступив у Києві зі спічем на тему: "Як сьогодні досягати максимуму і зберігати найвищу продуктивність навіть в епоху різних криз і швидкого зростання нових технологій". Він поділився зі слухачами своїми ідеями для розвитку бізнесу. Про це повідомляє телеграм-канал UBR.UA.

Це перший раз, коли Термінатор відвідує українську столицю. На форумі Olerom Forum One його появи чекали більше за всіх і зустріли бурхливими оваціями.

Залізний Арні заявив про те, що вони з мером Києва Віталієм Кличко великі друзі і що той не один раз кликав його приїхати в столицю. Він встиг прогулятися Києвом разом з мером і пообідати з ним. Шварцнеггер зробив комплімент столиці і пообіцяв повернутися, нагадавши легендарну фразу з "Термінатора" "Hasta Lavista, baby".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що легендарний Арнольд Шварценеггер розповів про головні секрети успіху.

Головні секрети успіху Залізного Арні

"Мене завжди вела сила руху вперед. Звичайні речі мене не влаштовували. Я з дитинства мріяв стати чемпіоном з бодібілдингу. Я чітко бачив свою мрію. А далі була важка робота – по 5 годин тренувань кожен день. І я добивався. Не було сумнівів, що я стану найкращим у світі. І так вийшло", - каже Шварценеггер.

За словами "Термінатора", він жив за тими ж принципами, що дотримувався в спорті.

Арнольд Шварценеггер
Арнольд Шварценеггер

Перше правило: візуалізація.

"Зрозумій ким ти хочеш стати. Як бодібілдер і актор, я уявляв себе в головних ролях. Чітко бачив себе губернатором Каліфорнії".

Другий принцип: не слухай тих, хто каже, що не вийде. Мої друзі і сім'я сумнівалися в мені: ти божевільний? Але я довів зворотне.

Третє правило: працюй на повну. Коротких шляхів до успіху не існує, як і чарівних таблеток. Є тільки один шлях: працюй і працюй.

Арнольд Шварценеггер
Арнольд Шварценеггер

Нагадаємо, мережа вибухнула фотожабами на зустріч Кличка з Залізним Арні.

Як раніше повідомляв Знай.ua, мер Києва Віталій Кличка особисто зустрів свого кумира Арнольда Шварценеггера в столиці україни.

Раніше портал Знай.ua писав, що в Київ прибула найвідоміша жінка-робот. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман поставив їй кілька незручних запитань.