В Україні мобільним операторам доведеться "перенести" номери абонентів.

Так, з'явилася інформація, що Нацкомісія, яка здійснює державне регулювання у сфері зв'язку затвердила датою початку нововведень послуг по переведенню абонентських номерів 1 травня 2019 року.

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Про це повідомляється на сайті Національної комісії регулювання зв'язку (НКРСІ).

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Створення локальних баз даних операторів телекомунікацій, які надають послуги мобільного зв'язку, та їх підключення до централізованої бази даних держпідприємства "Укрчастотнагляд" має відбутися до 1 лютого 2019 року", - повідомляється на сайті регулятора.

У Нацкомісії прийняли рішення про призначення 1 травня 2019 року датою впровадження послуг з перенесення абонентських номерів ще на початку серпня. Однак після затвердження відповідного рішення її буде направлено на реєстрацію до Мін'юсту України для вступу в силу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інтернет-користувачів попередили про можливе зникнення всесвітньої павутини, і це може відбутися зовсім скоро. Міжнародна корпорація з управління доменними іменами попередила про можливі збої або навіть зникнення інтернету.

Такі збої повинні були продовжуватися протягом декількох днів. Справа в тому, що на 11 жовтня було заплановано першу в історії повну заміну криптографічних ключів – захисту системи доменних імен (DNS).

Варто нагадати, що українці знову постраждали від примусових акцій українських мобільних операторів. Компанії "Київстар" та "Lifecell" опинилися в центрі гучного скандалу. Абоненти скаржаться, що оператори без попередження підключають їм платні послуги.

Інформацію про те, що з рахунку зникли кошти, багато дізнаються чисто випадково, адже ніяких повідомлень про списання грошей не приходить. Про це пишуть українські ЗМІ.

Нагадаємо, клієнти масово відмовляються від "Київстару".

Як повідомляв Знай.uа гральний бізнес в Україні: хто заробляє мільярди у всіх на виду.

Знай.uа писав, улюблені сайти українців показали однією картинкою, є і "зрада".