У Вінницькій області розбився літак ВПС ЗСУ СУ-27

У Вінницькій області розбився літак ВПС ЗСУ СУ-27. Всередині знаходилися пілот ЗСУ і пілот національної гвардії США. Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

Літак брав участь у міжнародних навчаннях "Чисте небо 2018". Як повідомляється, обидва пілоти загинули.

"З жалем повідомляємо, що, за інформацією пошуково-рятувальної групи, були виявлені тіла двох пілотів: один — військовослужбовець Повітряних Сил Збройних Сил України, другий — військовослужбовець Повітряних сил Національної гвардії США", — йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нардеп Радикальної партії вагітна від депутата БПП, - ЗМІ

Нещодавно стало відомо, що незабаром дитина народиться у двох народних депутатів з Верховної Ради. Як виявилось, народний депутат від "Радикальної партії" Кошелєва Олена вагітна від народного обранця з БПП Давида Макарьяна. Ймовірно, "слуги народу" вирішили своїм способом об'єднати дві фракції та довести міжфракційну любов.

Ілона Маска зі скандалом вигнали з Tesla

Ілон Маск
Ілон Маск

Федеральний суддя окружного суду Нью-Йорка схвалив мирну угоду, укладену у вересні між генеральним директором Tesla Ілоном Маском та Комісією з цінних паперів і бірж США.

Згідно з умовами Маск повинен покинути пост голови ради директорів і не зможе повернутися на це місце наступні три роки. Маск залишиться гендиректором, але не зможе публікувати заяви від компанії Tesla без схвалення ради директорів.

Прем'єр-міністр Вірменії Микол Пашинян подав у відставку

Микол Пашинян подав у відставку. Гучну заяву він зробив у прямому ефірі телебачення країни. При цьому побажав удачі на виборах і пообіцяв, що вони будуть справедливими.

"Я подаю у відставку. Всім удачі на виборах. Ми гарантуємо справедливі вибори", — прокоментував свій відхід Пашинян. Також він зазначив, що відставка носить формальний характер, але незважаючи на це, він дуже хвилюється.

Монетизація субсидій: українцям підкинуть жирну свиню, що потрібно знати

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

У наступному році в Україні пройде черговий етап реформи системи надання субсидій для оплати житлово-комунальних послуг. Так, зовсім скоро субсидії будуть монетизовані.

Наголошується, що це нововведення український уряд впроваджує за умовою меморандуму з МВФ, яке також відповідає законам про ЖКГ та ринку газу, прийнятих у відповідності з Угодою про асоціацію з Євросоюзом.