Мама керченського вбивці Владислава Рослякова ще з дитинства забороняла йому розважатись із друзями.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, мама Рослякова була активісткою секти "Свідків Єгови".

Так, відомо, що спочатку у школі хлопець взагалі не брав участі у самодіяльності та був пасивним учнем. Крім того прогулянки з друзями, походи у кіно та спільні розваги також перебували під повною забороною матері. Проте іноді він все ж порушував "мамині заповіді" та потайки розважався з друзями за що потім отримував багато проблем.

"Мама Влада була активісткою секти "Свідків Єгови". Хлопцеві її друзі не подобалися, він називав їх "якимись дурнями, які танцюють і співають".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також відзначається, що він доволі багато часу проводив у школі там у старших класах вже був тихим та усміхненим, став звичайним хлопцем.

"Багато часу проводив в школі - тихий, усміхнений хлопець. Спочатку - замкнутий вовченя, у старших класах - вже звичайний товариський пацан", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим знайомі хлопця відзначають, що вчився він погано, на одні трійки, проте у дев'ятому класі почав захоплюватись комп'ютером. Через те, що мати з "релігійних" спонукань відмовлялась йому купити його, він постійно ходив до шкільної бібліотеки. Саме там хлопець зареєструвався в соцмережі "ВКонтакте", згодом почав захоплюватись панком, навішав на себе браслети, що мамі не сподобалося.

"В результаті вона прийшла до класної керівниці і запитала, що їй робити з сином. Та порадила купити комп'ютер. Мати купила, але проблем він не вирішив", - пише канал.

Разом з тим варто відзначити, що тему вбивства в окупованій Керчі скоро перестануть обговорювати на російському телебаченні. Про це заявив спецкор УНІАН у Росії Роман Цимбалюк в ефірі "Прямого".

"Після того, як стало відомо, що стався вибух, і було незрозуміло, що це, але стали надходити повідомлення про те, що це теракт, відразу почала зростати напруга. Та спочатку про це закинули на шоу "60 хвилин", що це обов'язково повинна була зробити Україна. І далі ця істерія наростала-наростала. І здавалося б, ще залишилося кинути тільки сірник, і для цього досить було, щоб хтось з офіційних органів влади сказав, що це теракт, і відразу зрозуміло, що весь цей бруд спустили б на Україну", - повідомив він.

Нагадаємо, знімки та історії невинних, які загинули у Керчі.

Як повідомляв "Знай.ua", керченська трагедія ризикує повторитися у будь-якому місті України вже завтра.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали кадри за секунди до керченської трагедії.

Адміністрація президента усю відповідальність за теракт у Керчі поклала на окупантів