Вже 14 листопада у Києві відбудеться виступ легендарного британскького музиканта Стінга.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що співак підготував для українських прихильників цікавий сюрприз. Зокрема, він приїде до столиці України у супроводі ямайського реггі-виконавця Шеггі. Артисти представлять альбом "44/876" та заспівають відомі хіти. Крім того відзначається, що після світового турне Стінг має намір взяти паузу на кілька років.

Варто відзначити, що як і всі зірки такого масштабу британець мав декілька обов'язкових вимог. Зокрема відсутність VIP-зони під сценою. Музикант хоче якомого ближче до глядачів.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Одне з головних побажань Стінга – бачити зі сцени своїх шанувальників. Він дійсно хоче співати з ними, танцювати з залом і під запальне реггі разом створювати positive vibes. Тому менеджер Стінга заздалегідь попросив нас простежити, щоб ніяких диванів, столів і інших "богемних" проявів в безпосередній близькості до сцени на концерті не було", – розповів промоутер київського концерту Володимир Бурцев.

Також варто додати, що перед самим концертом до Києва приїде величезна команда музиканта, яка повністю подбає про встановлення великої кількості апаратури.

Додамо, що Стінг та Шеггі прилетять до Києва приватним літаком. Супроводжуватиме артистів персональний кухар – тітонька Чарлі. Жінка завжди їздить зі Стінгом на гастролі та готує для нього улюблені страви з місцевих продуктів.

Разом з тим варто відзначити, що російські фанати Стінга нещодавно дізналися невтішну новину – артист категорично відмовився там виступати і скасував абсолютно усі заздалегідь заплановані на території РФ концерти.

Як зазначають у близькому оточенні виконавця, його обурила наявність "елітних" лож на сценах та проведення окремих корпоративів, на один з яких артиста днями також запросили. Підтвердив цю інформацію й організатор заходу, а сам Стінг назвав таку ситуацію "поверненням у Середньовіччя".

Стінг
Стінг

"Я буду виступати для нормальної публіки. Я бажаю бачити фан-зону, за яку не вимагатимуть неймовірних грошей", - прокоментував своє рішення артист.

На його думку, концерти повинні бути більш зручними, аби люди мали змогу вільно танцювати поруч зі сценою, а не так, як це буває на московських майданчиках.

Однак організатори в Москві і Петербурзі наполягають, що спеціально відведені зони – нормальна практика, і демонтувати їх ніхто не збирається.

Нагадаємо, Потап привів малолітнього сина у зіркову тусовку.

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова змінила стиль до невпізнання.

Також "Знай.ua" писав, що Каменських в леопардовому боді заінтригувала планами.

Стінг заспіває гімн України