Відомий український продюсер, шоумен та тренер Голосу країни Потап минулої неділі став ведучим зіркового балкона в дев'ятому ефірі Танців з зірками. Його тандем з Юрієм Горбуновим розрядив хвилювання, що панувало того вечора на паркеті.

Кожну пару Потап зустрічав у своєму фірмовому стилі - жартами та дотепними зауваженнями. Разом зі своєю зірковою підопічною Michelle Andrade він заспівав її хіт Musica іспанською мовою.

Одразу після танцю Michelle та Жені Кота Потап запросив на балкон свого 10-річного сина Андрія, щоб разом підтримати улюблену пару.

"Весь в батька!" - прокоментував шоумен імпровізацію сина, який у свої 10 років уже проводить концерти і церемонії.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Мішель Андраде - дівчина з екзотичною зовнішністю і приголомшливим ніжним, але ритмічним виконанням, співачка і актриса, ведуча, яка з'явилася яскравою зірочкою на небосхилі шоу-бізнесу, отримавши за кілька пісень значну порцію шанувальників.

Співачка виконує пісні на п'яти мовах, грамотно чергуючи їх з гарячими латинськими нотками в поп-синглах. Вона співає російською, англійською, українською, португальською та іспанською мовою, змішуючи фольклорні мотиви і збагачуючи пісні природним талантом і артистичністю.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, який днями засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве Селфі з пишногрудої моделлю.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що зірки українського шоу-бізнесу Потап і Настя Каменських перебувають у романтичних стосунках. Вся справа в неоднозначних фото, які вони публікують в Instagram з сонячного Майамі, в американському штаті Флорида.