Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила розповісти про всі успіхи, яких добилася в сольній кар'єрі. Як і раніше, з артисткою завжди поруч був репер Потап, яким вже давно приписують роман і весілля.

"Моєму проекту NK ще немає й року, а ми вже так багато зробили 🤗 Зняли безліч відеокліпів з мільйонами переглядів, випустили різдвяний акустичний альбом і фільм на 4 мовах, днями презентували довгоочікуваний сольний альбом #NoKomments , реалізували міжнародний проект, представивши #Peligroso на головних Латиноамериканських каналах і радіостанціях! Україномовна пісня #Тримай грала для італійських слухачів на їх головній радіостанції Rai Radio. Спасибі за все це моїй #nkteam ! І звичайно ж вам, дорогі шанувальники. Всі ми одна велика #NKfamily 🥇 Люблю вас безмежно ❤ А сьогодні я даю 2 концерти в Німеччині, зустрічаємося в Дюссельдорфі в @electrum_club і у Оснабрюк @viragediscothek. До зустрічі 🙌🏻 💋", - поділилася радістю Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Ви з Потапом дуже круті відновіть дует пліз 🙏", "Вибачаюся за щирість, але мені щось не дуже до душі творчість NК,обожнювала коли Настя співала з Потапом. Сама по-собі Настя людинка-магнітик. Дуже хороша, сяюча і класна, але особисто її творчість сольна, мені щось не дуже. Чи може за те що, я звикла очікувати одного, а тут інше, я низнаю...", "Мені здається чи Настя вагітна?💜", "Її тигрове повнить", "пантера".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.