Український парламент прийняв рішення відхилити пропозицію Кабміну щодо підвищення акцизного податку на тютюнові вироби, вино, пиво та спиртовмісні продукти.

Варто зазначити, що уряд планував підняти ставки на 9%, аргументуючи це "забезпеченням формування доходної частини державного бюджету України на 2019 рік". Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

засідання Кабміну
засідання Кабміну

Відомо, що планувалося збільшити ставки податку на 1 000 штук сигарет з 2071,01 гривні до 2257,4 гривні. Таким чином пачка сигарет коштувала б 40 гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для українських водіїв повідомили неприємну новину – зниження цін на бензин не варто очікувати. І більше того, власникам авто потрібно готуватися до гіршого. Ціни на бензин на українських заправках до кінця року можуть зрости на чотири-п'ять гривень. Про це заявив економічний експерт Віталій Кузьмін. На його думку, на це вплине загострюється обстановка в Ірані.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ситуація з Іраном вплине на зростання ціни на нафту в усьому світі, включаючи Україну. Ситуація на Сході нестабільна і ми не розуміємо, як по Ірану буде виходити", - пояснив експерт.

Варто нагадати, що більшість українців, які вже придбали машини з Європи (в народі просто "євробляхи"), навіть після затвердження нових законів не зможуть розмитнити машини, крім того, на водіїв ще й чекають штрафи.

Авто з іноземною реєстрацією найчастіше знаходяться на території України в режимі тимчасового ввезення, як правило, такими машинами керують зf дорученнями. Про це розповів юрист Ігор Степанов. При цьому, розмитнити авто і зареєструвати його в Україні може тільки реальний власник.

Нагадаємо, українців обкладуть диким податком.

Як повідомляв Знай.uа українцям порадили запасатися алкоголем, ціни злетять до небес.

Знай.uа писав, Бюджет 2019: українцям назвали найбільші ризики.