Австралійським підопічним Сергія Лаврова спокійно не сидиться і вони вирішили відкрити в собі талант кінокритиків.

Так, співробітники посольства РФ в Австралії прокоментували фільм Сергія Лозниці "Донбас", який вийшов на екрани австралійських кінотеатрів 18 жовтня.

Дипломати заявили, що кінокартина "заздалегідь удостоїлася захоплених відгуків в австралійській пресі", але вони цих похвал, чомусь, не оцінили. У посольстві заявили, що "Донбас" викликає у них відразу "своїм демонстративним, нахабно виставленим на показ відверто расистською русофобским зарядом у гірших нацистських традиціях". Дану заяву дипломати зробили в Facebook.

Комментарий Посольства России в Австралии в связи с выходом на экраны Австралии фильма «Донбасс» 18 октября на экраны...

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
Geplaatst door Embassy of Russia in Australia op Woensdag 17 oktober 2018

І найголовніше, у відповідь підопічні Лаврова отримали сотні коментарів користувачів, які пишуть, що після такої "рецензії" тепер точно сходять до кінотеатру й подивляться фільм.

Користувачі мережі дякували посольству Російської Федерації за нагадування про вихід "Донбасу" на екрани і просили зробити рекламу до фільмів "Кіборги" та "Позивний "Бандерас".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Facebook створила новий спеціальний відділ для боротьби з втручанням у вибори, який має на меті запобігати поширенню дезінформації та пропаганди. Однак, сил буде явно замало для ефективної боротьби, так як в підрозділі всього 20 осіб, а, враховуючи кількість користувачів мережі, це замало.

Варто нагадати, що засновника прокремлівського сайту MV-Lehti посадили у Фінляндії до в'язниці. Крім того, суд зобов'язав розповсюджувачів кремлівської пропаганди виплатити постраждалим 136 тисячі євро.

Суд Гельсінкі засудив до 22 місяців в'язниці засновника і головного редактора прокремлівського сайту MV-Lehti Іллю Яніцкіна. Про це в четвер, 18 жовтня, повідомила фінська громадська телерадіокомпанія Yleisradio.

Нагадаємо, "Роздають автомати та влаштовують виставу про смерть, про фашистів, про те, як здорово всім померти", - Бабченко розповів про подальшу долю кримчан.

Як повідомляв Знай.uа, "Інтер" починає качати мовний порядок, дух кремлівської пропаганди витає в ефірі, українці лютують.

Знай.uа писав, пропагандистські ЗМІ заготовили сюжет про керченську стрілянину.