Під Києвом автобус з акторами гумористичного "Дизель Шоу" вранці 20 жовтня потрапив в аварію, загинула відома актриса Марина Поплавська, ще двоє акторів госпіталізовані.

У суботу у 06:43 на Житомирській трасі автобус з акторами влетів у вантажівку. Смертельна аварія сталася у Київській області біля села Мила.

Артисти "Дизель Шоу", постраждалі в аварії, перебувають у клініці "Борис" у Боярці. В медустанову вони були доставлені каретами швидкої допомоги. Працівники лікарні відмовляються від коментарів про стан здоров'я артистів.

Марина Поплавская сегодня погибла в результатет ДТП по дороге из Львова в Киев. Яна Глущенко и Егор Крутоголов...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Дизель Шоу op Zaterdag 20 oktober 2018

У мережі з'явилося відео з місця подій. Автор ролика, керівник dtp.kiev.ua Владислав Антонов повідомив, що актриса сиділа на передньому сидінні автобуса "Неоплан", який зіткнувся з вантажівкою. Від удару Поплавську фактично розірвало на частини, шансів вижити у неї не було.

Стрим с места: Смертельное #дтп под Киевом. Погибла актриса Дизель Шоу Марина Поплавская. Еще 4 актеров получили тяжелые травмы. Київська область. 06:43 біля с. Мила Києво-Святошинського район на автодорозі Київ-Чоп сталося зіткнення автобусу «Неоплан» з вантажним автомобілем «Даф». Внаслідок ДТП загинула 1 актриса «Дизель Шоу» Поплавська М.Ф. постраждало 4... Поддержка проекта 5363542307136821 Антонов ВВ приват 5375411400139767 Антонов ВВ моно

Geplaatst door Влад Антонов op Zaterdag 20 oktober 2018

У прес-службі Нацполіції прокоментували трагедію:

"В автобусі перебувало 14 пасажирів. Одна жінка загинула. Тіло її скеровано в морг. Ще четверо пасажирів автобуса отримали травми різного ступеня тяжкості. Вони доставлені в лікарню. На місці працює слідчо-оперативна група, працівники слідчого управління поліції Київщини, медики", - йдеться в повідомленні.

Водій автобуса затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого.

Смертельное #дтп под Киевом. Погибла актриса Дизель Шоу Марина Поплавская. Еще 4 актеров получили тяжелые травмы....

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 19 oktober 2018

Напарник водія повідомив, що його колега доставлений в лікарню в шоковому стані з численними травмами.

"Я його знаю півжиття, ми возили "Дизель шоу" неодноразово. Він досвідчений водій", - сказав він, назвавши можливу причину ДТП.

Другим учасником аварії стала вантажівка з логотипом "Нової пошти". Її водій розповів, що почув раптовий удар, після чого вискочив на вулицю. Там він побачив понівечений автобус і тіло загиблої.

Зірка "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельному ДТП під Києвом уперше прокоментував трагедію.

Актор на власній сторінці в соціальній мережі відреагував на звістку про смерть своєї колеги Марини Поплавської.

Я жив. Она нет

Geplaatst door Егор Крутоголов op Zaterdag 20 oktober 2018

Крім того багато відомих особистості та користувачів соціальних мереж відреагували на страшну смерть відомої актриси Поплавської.

Так, зокрема, народний депутат України Борислав Розеблат висловив співчуття у зв'язку зі смертю зірки.

Маринка, Господи, як же так... Житомир та Україна тільки що втратили яскраву, талановиту, чудову людину....Марина Поплавська... Вічна пам`ять тобі, гордість житомирян...

Geplaatst door Boryslav Rozenblat op Vrijdag 19 oktober 2018

Нагадаємо, в мережі з'явилися кадри з місця трагедії.

Як повідомляв Знай.ua, зірка відомого українського шоу загинула в ДТП: моторошні подробиці.

Також Знай.ua писав, божевільна їзда п'яного киянина мало не закінчилася трагедією.