У мережі з'явилася фотографія, яка підтверджує тісні зв'язки Московського патріархату з терористами "Л/ДНР" на окупованих територіях Донбасу.

Про це повідомив у своєму Twitter відомий блогер Фашик Донецький. У своєму мікроблозі він опублікував знімок, на якому священник у компанії бойовиків стріляє з пістолета на стрільбищі.

Під знімком блогер задав риторичне питання:

"Х** його знає, чому не люблять Московський п*дріархат в Україні".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

В коментарях, після побаченого, користувачі були досить різкі і грубі у своїх висловлюваннях:

"Тому що Московський патріархат - це благословення війни в Україні!!!"

"Ватні п*рдаки горять"

"Опятьжиклєвєщутбєси!)"

Нагадаємо, мережу підірвало патріотичне відео виконання священиками українського гімну. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на Twitter Ray, де було опубліковано відео. Десятки українських священиків під прапором України вражаюче виконали український гімн, завершивши його словами "Слава Україні".

Автори відео уточнюють, що кадри були зняті влітку цього року, але своєї актуальності дане відео не втрачає й нині. Гімн України, до слова сказати, священики УПЦ КП заспівали на Володимирській гірці, поруч із пам'ятником князю Володимирові.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у патріарха Варфоломія відреагували на скандальну заяву РПЦ про припинення євхаристичного спілкування. В опублікованому документі наголошується, що Константинополь ще сподівається на відновлення нормальних відносин. Крім того представники Варфоломія продовжать спілкуватися з РПЦ.

Також портал "Знай.Ua" повідомляв про те, що Путін будь-якими буде силами захищати свої храми в Україні. Під час засідання Ради Федерації РФ вирішили відправити силовиків, які під прикриттям захищати московських митрополитів в Україні.