Київські супермаркети продовжують засмучувати покупців. В одному з магазинів Києва знову помітили неякісні продукти. Так, в магазині "Бджілка-маркет" покупець знайшов гнилі лимони.

"Бджілка-маркет на Сікорського дуже ЛЮБИТЬ своїх відвідувачів, тому завжди влаштовує АКЦІЇ, і не соромлячись - робить шалені знижки. Тільки якість продуктів, с*ка, ТРОХИ кульгає", - пише користувач Mike.

Про це стало відомо завдяки повідомленню користувача під ім'ям Mike, повідомляє Telegram-канал "ХК".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві стався інцидент в одному з популярних гіпермаркетів. Про це повідомляє @KyivLIVE. У соціальних мережах попереджають відвідувачів, щоб вони несли відповідальність за свої особисті речі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, в районі Південного залізничного вокзалу у покупця вкрали сумку, яку він залишив у камері схову. Мова йде про досить популярний супермаркет серед киян Novus. Парадокс в тому, що грабіжник відкрив камеру за допомогою свого ключа від іншого ящика. Ключ виявився універсальним і допоміг йому вчинити злочин. Грабіжнику не довелося сильно заморочуватися, адже своїми діями він навіть не привернув увагу інших відвідувачів охорони.

Варто нагадати, що чеські дослідники опублікували звіт, в якому говориться, що людям, які люблять суші, потрібно бути обережніше, оскільки вживання цієї страви може бути небезпечним для здоров'я. Мова йде про небезпечний вірус, який може міститися в сирій рибі, яку використовують для приготування суші.

При цьому, збудник дифілоботріозу, про який говорять вчені, зустрічається не тільки в лососях в Японії та Камчатки, але і в рибах Тихого океану.

Нагадаємо, топ-8 фруктів з низьким вмістом цукру.

Як повідомляв Знай.uа нахабні злодії обчистили київський кінотеатр, але не врахували одну деталь.

Знай.uа писав, українці масово захворіли небезпечною звичкою.