У перший робочий день майже по всій території України збережеться суха і сонячна погода. При цьому опади очікуються тільки в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, вночі стовпчики термометрів покажуть 1−7 тепла, у східних і південних областях 7−10° за Цельсієм. Вдень температура повітря прогріється до 12−17°. Вітер північний 5−10 м/с.

Прогноз погоди в містах України на понеділок, 22 жовтня

прогноз погоди на 22 жовтня від Укргідрометцентру

Погода в Києві 22 жовтня очікується без опадів. Тепло і сонце буде радувати жителів української столиці. Температура повітря вночі 2−8°, вдень 10−12° тепла.

У Львові в понеділок синоптики не прогнозують опади. Вночі температура повітря 1−3°, вдень повітря прогріється до 10−12° тепла.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В Одесі у цей день за інформацією Гідрометцентру буде сонячно, ближче до вечора можлива хмарність. Температура повітря вночі 8−10°, вдень очікується 15−17° за Цельсієм.

В Дніпрі можливий дощ денна температура повітря, при цьому вночі опадів не прогнозується. Вночі стовпчики термометрів покажуть 7−9 тепла°, вдень 14−16° тепла.

У Харкові у найближчу добу теж дощитиме. Вночі повітря прогріється до 7−9°, вдень 13−15° тепла.

У Карпатах опадів не передбачається. Стовпчики термометрів вночі покажуть 1−3°, вдень 10−14° тепла.

Крім того, геомагнітна обстановка в Україні 22 жовтня буде спокійною. Однак протягом доби очікуються невеликі збурення.

Нагадаємо, що зима, наближення якої поки не відчувається, "освіжить" українців різкими похолоданнями. Правда, таких ривків буде кілька, а в цілому особливою суворістю зима не буде відрізнятися.

Як повідомляв портал Знай.uа, 22-25 жовтня, протягом дня температура повітря становитиме у західних областях +8…+13 градусів, в більшості областей - +10…+15 градусів, у південній частині - місцями до +16…+18 градусів.

Також портал Знай.uа писав, що "бабине літо" протрималася досить довго. У багатьох областях навіть говорили про аномальне потепління, а температура на градусниках била всі рекорди.