Кожен повинен сходити на новий фільм про українських розвідників на Донбасі - "Позивний Бандерас". Ця картина знята на високому рівні, ця історія розповідає про те, що дійсно відбувається зараз в нашій країні.

Про це стало відомо завдяки заяві колишнього стрільця-парамедика штурмової роти добровольчого батальйону "Донбас" Сергія Міщенко в інтерв'ю для "Радіо Свобода".

Міщенко розповів, наскільки авторам фільму вдалося передати атмосферу. Які деталі є точними, а що не відповідає реаліям. А також - чому таке кіно треба підтримувати.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це дуже потрібно зараз: і для донесення правди про цю війну, і для виховання молоді, і для формування патріотичної громадської думки. Це потрібно для зміцнення України. І це потрібно для розвитку українського кіно", - вважає Міщенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомого українського режисера Ахтема Сеітаблаєва, якого глядачі знають за "Кіборгами", всі вітають з завершенням зйомок довгоочікуваної стрічки "Захар Беркут".

Робота над нею тривала в Синевирській Поляні, на Закарпатті. За основу взяли однойменну повість Івана Франка, долучилася до процесу міжнародна акторська команда з України, США, Казахстану, Великобританії та Монголії.

Варто нагадати, що фільм Дмитра Сухолиткого-Собчука під назвою "Штангіст" отримав гран-прі короткометражного конкурсу на 34-му Варшавському кінофестивалі.

Про це повідомляють засоби масової інформації. Фільм "Штангіст" було відзначено гран-прі в короткометражному конкурсі. Варто також нагадати, що в травні цього року короткометражка виграла національний конкурс кінофестивалю "Молодість".

Повідомляється, що на Варшавському кінофестивалі було представлено три українські стрічки. Так, крім "Штангіста", там показали документальний фільм "Какофонія Донбасу" Ігоря Мінаєва і "Коли падають дерева" Марисі Нікітюк.

Нагадаємо, Усик запросив українців в кіно.

Як повідомляв Знай.uа зірку фільмів Тарантіно екстрено госпіталізували.

Знай.uа писав, найкраща реклама: у Лаврова скрепно пропіарили український фільм "Донбас".